Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC klik laminaat leggen in kamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC klik laminaat leggen in kamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC klik laminaat leggen in kamers

PVC klik laminaat leggen in meerdere kamers

Ik wil graag: 25 m2 PVC klik laminaat leggen in 2 slaapkamers in de periode 15 t/m 21 mei 2019. 43 m2 PVC klik laminaat leggen in woonkamer, gang en washok in de periode 22 t/m 27 mei 2019 Ik ontvang graag uw offerte.

Plafonds en muren schilderen en klik-PVC leggen

Ik wil graag dat er een vakman komt die de klik PVC vloer van 50 m2 kan plaatsen. Daarnaast wil ik ook graag dat er 4 deuren en kozijnen worden geschilderd.

Klik pvc leggen

's-Hertogenbosch leggen PVC Click Vloer. Omschrijving: Ervaren stoffeerder gevraagd voor het vakkundig leggen van PVC click systeem. Eenvoudig te leggen. Ook ondervloer (Zavel rood) leggen. In 's-Hertogenbosch, appartement 80 m2 Vloer en ondervloer zijn gekocht. Gaat dus alleen om leggen. In de week van 7 november. Graag prijsopgave per m2 en beschikbare data en referenties Ook enkele weken later het aanbrengen van witte MDF plinten (waarachter snoeren dienen te worden weggewerkt).

Vloer, lamellen en gordijnrails monteren

Ik wil graag offertes voor enkele klussen aanvragen. - een kliklaminaat of klik pvc vloer laten aanleggen inclusief ondervloer voor een appartement van circa 80 m2, de vloer moet gelegd worden over een vloerverwarming op waterbasis, dus er mag niet geboord worden! - lamellen ophangen - rails voor gordijnen en vitrage ophangen. - Boven hebben we ook een berging van 2 bij 2 meter, graag zeil leggen. Een en ander uiterlijk voor 6 oktober a.s.