Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Put aansluiten op riool deel keukenblok muur en vloer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: put aansluiten op riool deel keukenblok muur en vloer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: put aansluiten op riool deel keukenblok muur en vloer herstellen

Put aansluiten op riool, deel keukenblok, muur en vloer herstellen

Na een lekkage is er een deel van de muur weggebroken en een deel van de vloer opengebroken. Lekkage is verholpen, blijkt dat er in de keuken nog een put zit die verbonden is met het riool. Door de lekkage nog steeds schimmel en rioollucht in de keuken. Put moet goed aangesloten worden op riool, vloer en muur moeten hersteld worden en gekeken moet worden hoe de schimmel weg kan blijven.

kleine werkzaamheden in en rond huis

Riolering en regenwater afvoer o Waterafvoer in tuin 3 meter sleuf graven, rioleringsbuis en put plaatsen, buis aansluiten op afvoer regenpijp en op de put. Riool werk bedekken met grond. o Dakgoot + regenpijp veranda Regengoot (5m) met bevestigingsbeugels aan veranda monteren + regenpijp (2m) plaatsen en met beugels bevestigen. Regenpijp aansluiten op dakgoot en riool. o Riolering ontstoppen + plaatsen mondstuk Grond verplaatsen om riolering te bereiken, ongeveer een meter diep. Riool open maken en ontstoppen. Pijp plus mondstuk plaatsen om riool in toekomst makkelijk te kunnen ontstoppen. Rioolwerk bedekken met grond. Bestrating o Terras en pad Laagje grond afgraven om zand te kunnen storten. Zand storten t.b.v. ondergrond bestrating. Aanleggen van Terras (20m2) + 4x pad v