Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Puin uit de kruipruimte halen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: puin uit de kruipruimte halen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: puin uit de kruipruimte halen

Puin ruimen in kruipruimte

Kruipruimte is op zich goed droog. In de kruipruimte ligt puin en bevinden zich restanten van bamboewortels. Ik wil dat laten verwijderen. kruipruimte is goed toegankelijk en meet ongeveer 14 x 4 meter. Tevens dan graag checken of het isolatiemateriaal dat is bevestigd tegen de onderzijde van de vloer nog goed vast zit.

Puin uit de kruipruimte halen

In de kruipruimte onder ons huis ligt veel puin. Bestaande uit dakpannen en zakken met bakstenen. Daarnaast is er veel oud isolatie materiaal dat los is gekomen van de vloer. Het nog aanwezig isolatiemateriaal dient ook verwijderd te worden zodat eea opnieuw geïsoleerd kan worden. Kruipruimte is goed bereikbaar. Het puin ligt voornamelijk aan de voorzijde bij het Luik. Oppervlakte is 49m2.

Puin uit de kruipruimte weghalen

Ik ben op zoek naar een partij die het puin uit mijn kruipruimte kan verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2. De woning is goed bereikbaar. Het puin is verdeeld over twee aparte kruipruimtes.

Zand en puin uit de kruipruimte zuigen

Voor om en nabij 50 m2 willen we het zand/puin uit onze kruipruimte gezogen hebben. Diepte is nu zo'n 20 cm. Graag naar 50 cm verlagen.

Kruipruimte leeghalen

Ik wil dat de kruipruimte schoongemaakt wordt voordat de isolatie geplaatst wordt. Bouwafval, oud CV-materiaal e.d. dient te worden verwijderd. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 70-80 cm; totale oppervlakte is 130 m2. Ik wil als laatst dat de vakman al het puin vervoert.

Puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik woon in een jaren '30 benedenwoning en wil daar in de toekomst de kruipruimte gaan isoleren. Ik wil daarvoor eerst het aanwezige puin uit de kruipruimte laten verwijderen en afvoeren. De hoogte van de kruipruimte is 50 tot 70 cm en ik schat dat er 2 tot 3 m³ puin in ligt. Ik kan wat foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor vragen kunt u mij mailen. Schatting van de hoeveelheid puin 2-3 m² hoogte van de kruipruimte 50-70 cm Graag neem contact op per email en niet bellen! later isoleren

Puin uit de kruipruimte halen

Ik wil dat de kruipruimte leeggehaald wordt van puin. De kruipruimte van ons huis wordt binnenkort geïsoleerd. Voorwaarde is dat de kruipruimte puinvrij is. Er ligt hier en daar nog steen et cetera. Dit wil ik laten weghalen. Zie foto's van de ruimte.

Kruipruimte uitdiepen

Wij hebben een zeer ondiepe kruipruimte van ongeveer 20 centimeter diep. In het midden ligt ook nog wat puin. Dit zorgt ervoor dat we de ruimte niet goed kunnen ventileren en er nare luchtjes ontstaan. Graag zou ik de kruipruimte leeg laten zuigen tot een centimeter of 40 - 50 en daarmee ook het puin laten verwijderen. We hebben het over ongeveer 30 m2 . Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend een offerte. De kruipruimte is droog.

Kruipruimte leegmaken

In mijn kruipruimte heb ik onder de wc 1 ruimte vol met puin. Er dient een ingang naar deze ruimte gemaakt te worden en het puin dient te worden verwijderd.

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik heb onder mijn woning een kruipruimte, die ik iets wil laten verdiepen. Er moet ongeveer 6 tot 8 m³ droog zand met een klein beetje puin worden weggezogen. Er is een toegangsluik achter de voordeur. Vanaf de weg is er maximaal 24 meter slang nodig. Ik kan zelf de helpende hand bieden bij het werk. Ik ontvang graag een prijsindicatie.