Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Praxis rolgordijn op laten hangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: praxis rolgordijn op laten hangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: praxis rolgordijn op laten hangen

Praxis rolgordijn op laten hangen

Ik heb een rolgordijn op maat gekocht bij Praxis. Het ophangen ervan ziet er ingewikkelder uit dan ik verwacht had. Het betreft een rolgordijn van 68 x 150 cm dat moet worden opgehangen voor een ruit in de voordeur.

Monteren van houten jaloezieën

Ik wil een rolgordijn in mijn keuken gaan vervangen door 1 houten jaloezie van ongeveer 221 cm lang of door 2 kleine houten jaloezieën. Ik bestel deze bij Praxis en zoek een vakman voor de montage. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Rolgordijn monteren

Ik heb een rolgordijn bij Praxis gekocht van 150 x 190 cm. Het is model Decomode van de fa. Maxada DIY BV. Ik laat het hier graag monteren bij een raam op de begane grond. Vooraf hoor ik graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Rolgordijn inkorten en monteren

Dag, we gaan verhuizen. Hebben mooie kant en klare rolgordijnen gezien bij praxis die nog ingekort moeten worden in de breedte en evt. Ook gemonteerd moeten worden. We vroegen ons af wat het kost om 5 rolgordijnen in te korten en apart evt. Het monteren.

Rolgordijn in de huiskamer ophangen

Ophangen van een rolgordijn in de woonkamer. Het gaat om één rolgordijn, maar deze is te zwaar en te lang om deze zelf op te hangen. Het rolgordijn is door de plaatselijke praxis op maat gemaakt, dus zou het voor u een appeltje-eitje moeten zijn om deze te bevestigen.

Opmeten en ophangen rolgordijn

Het gaat om het opmeten en ophangen van rolgordijn. Het gaat om 1 stuk. Ook graag inmeten. En ook ophalen bij Praxis Amstelveen.

Rolgordijnen monteren

Ik wil graag zo snel mogelijk een rolgordijn laten ophangen in mijn slaapkamer en advies over welk rolgordijn ik voor de woonkamer kan gebruiken. Het liefst laat ik dit binnen een week verzorgen. Het rolgordijn voor de slaapkamer heb ik al bij Praxis gekocht, voor de woonkamer nog niet. Dat laatste kan snel gehaald worden, ik woon bijna recht tegenover een Praxis-vestiging.

Rolhor en rolgordijn bij dakramen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen geplaatst hebben aan een dakraam: afmeting 62 cm breed en 125 cm hoog. De rolgordijnen moet ik nog kopen bij Praxis. En 2 rolhorren aan de dakraam : afmeting 80 cm breed en 142 hoog. De rolhorren heb ik gekocht bij Praxis van Bruynzeel, 700 serie : afmeting 83 cm breed en 155 cm hoog.

Rolgordijnen op maat maken en monteren

Ik heb bij Praxis 2 rolgordijnen gekocht en wil deze graag op maat laten maken en laten monteren. Het gaat om een rolgordijn voor mijn achterdeur van 90 x 190 cm en een rolgordijn voor het slaapkamerraam van 210 x 190 cm. De rolgordijnen zijn inmiddels geleverd. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik laat het werk bij voorkeur in de middag verzorgen.

Rolgordijn aanbrengen

Ik heb een rolgordijn besteld bij Praxis en zou graag willen weten wat het kost als Praxis het gordijn bevestigd. Betreft: roljaloezie EAN nr. 8711374316728. Het rolgordijn is op maat besteld en dient tegen een houten kozijn gemonteerd te worden.