Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plisséhordeur monteren op houten kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plisséhordeur monteren op houten kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plisséhordeur monteren op houten kozijn

Bruynzeel plisséhordeur monteren

Mijn Bruynzeel Plissé hordeur (wsch. S500) is door een stevige windvlaag losgeraakt uit het kozijn. Ik heb hem gedemonteerd, maar daarbij is het uiteinde van het koord in de lijst verdwenen. Ook met de handleiding op de Bruynzeel-site lukt het mij niet om het koord opnieuw te rijgen. Ik zoek iemand met ervaring met deze horren dit kan oplossen. Paul Op de Coul

Bruynzeel plisséhordeur monteren

Het gaat om het plaatsen van een Bruynzeel plissé hordeur. De deur is 208 bij 98 cm.

Plisséhordeur monteren op houten kozijn

Ik wil een bij de Gamma te kopen hor monteren op een houten kozijn van 200 x 83 cm op een klein balkon (onvoldoende ruimte voor deur hor).

Plisséhordeur plaatsen aan de binnenzijde van een kozijn

Graag laat ik 1 Bruynzeel plissé hordeur aan de binnenzijde van het houten kozijn van mijn keukendeur monteren. De hor (nu: 1 x 2,29 meter) en het opbouwkader (nu: 1,53 x 2,43 meter) staan al binnen. Deze moeten op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Horren inmeten en monteren

Het gaat om 2x plisséhordeur inmeten en monteren. Ik bestel de horren als ze ingemeten zijn. Graag eerst een prijsopgaaf.

Deurhor monteren

Ik wil graag een deurhor, merk Bruynzeel laten monteren in een houten kozijn. Het is een plisséhordeur uit de 900-serie. De deur gaat naar buiten toe open. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik wil een plisséhordeur voor een naar binnen draaiende deur met kunststof kozijnen. Een deur van ongeveer 95 cm breed en 235 cm hoog. De kozijnen zijn niet helemaal haaks. Ik wil de hordeur laten inmeten, maken en monteren. Graag even komen kijken.

Plisséhordeur van Bruynzeel monteren

Het gaat om de Bruynzeel plissehordeur 500 serie. Deze deur is 92 cm breed en 1.99 meter lang. Mijn tuindeur is 90 bij 197 cm. De hordeur dient dus te worden ingekort. Graag ontvang ik hier een indicatie voor.

Hordeur MAXX monteren

Montage Hordeur MAXX aan de binnenkant van de buitendeur van het balkon. Oude framewerk verwijderen, nieuwe plaatsen. Bruynzeel plisséhordeur is op 29 juli 2016 bij Praxis, Veenendaal gekocht.

Hordeur monteren in een schuifpui

Ik wil graag een hordeur laten monteren in een schuifpui. Het gaat om een plisséhordeur. Wat zou dit ongeveer kosten? Bij voorkeur contact via de email.