Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plissé op maat maken en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plissé op maat maken en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plissé op maat maken en monteren

Plissegordijnen in dakramen laten monteren

Ik wil graag 4 dakramen laten opmeten in verband met het bestellen van Bruynzeel plissé gordijnen (zonwering). Met eigen meting kom ik uit op 2 ramen van 67 cm breed en 2 cm lang plus 2 ramen van 66 cm breed en 2 meter lang. Maar in verband met bestellen en op maat laten maken, moet ik het zeker weten. Hoogte van de ramen is met een keukentrap te bereiken. Daarnaast graag prijsopgave voor monteren van bovengenoemde plissé gordijnen.

Plissé gordijn monteren

Ik wil de maat van 1 plissé gordijn laten nemen en eveneens laten monteren. Het opmeten graag snel in verband met de levering van enkele weken.

Deurhor monteren in houten kozijn

Graag laat ik 1 plissé hordeur monteren in een houten kozijn. De hordeur heb ik al in huis, maar moet nog wel op maat gemaakt worden.

Bruynzeel horren installeren

Installeren Bruynzeel plissé hordeuren S700 op dubbele openslaande deuren. Moet op het kozijn worden gemonteerd door middel van opbouwkader. Tevens 2 rolhorren aan de buitenzijde van slaapkamerraam monteren (circa 3.50 meter hoog). Waarschijnlijk moeten de horren nog wel op maat gemaakt worden. Materialen zijn aanwezig.

Hordeur op maat maken en monteren

In de Gammafolder van deze week staat een Bruynzeel plissé hordeur. Ik wil deze graag kopen. De binnenkant van het kozijn gemeten maten zijn breed 96.5 cm en hoog 196 cm.

Plissé deurhor monteren

Ik wil graag een plissé hordeuren laten plaatsen voor openslaande tuindeuren het gaat om 2 hordeuren. De maat is 180 cm breed bij 209 cm hoog. Wellicht dat deze nog op maat gemaakt moeten worden. Wat gaat dat kosten?

Plissé hordeuren en ramen installeren

Ik heb een dubbele deur waar twee plissé hor deuren op maat gesneden moeten worden en geïnstalleerd. Daarnaast ook drie kleine ramen waar een hor op moet worden geplaatst. De deur is 142,5 cm bij 196 cm en de kleine ramen zijn ongeveer 60 bij 60 cm.

Hordeur plaatsen

Het betreft een plissé hordeur met een standaard maat van maximaal 100 bij 229 cm. op maat maken voor een deur met binnen afmetingen van 80 bij 210 cm. en plaatsen op het kozijn.

Bruynzeel hordeur op maat maken

Nieuwe plissé rol hordeur Bruynzeel 900 serie is te lang en deze moet op maat worden gemaakt. Er moet ongeveer 5 centimeter van af.

Hordeur van Bruynzeel plaatsen

Voor de Bruynzeel plissé hordeur 500 serie grijs 98 x 199 cm zoek ik iemand die deze op maat in mijn keukendeur kan monteren. De hor moet verkleind worden. Zelf wil ik dit niet verpesten. Voor een klusjesman zo gedaan.

Partners

Partners van Casius