Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plissé op maat maken en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plissé op maat maken en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plissé op maat maken en monteren

Jaloezieën op maat monteren

Breedte 2.40 en 2 meter hoog wit hout of plissé gordijn wit

Plissé op maat maken en monteren

Wij hebben een plissé gordijn (top-down-bottom-up) die nog op maat gemaakt dient te worden en te worden gemonteerd. Wij zijn beide geen klussers en hebben dus ook niet al het benodigde materiaal voor deze klus.

Inkorten van een plissé gordijn

Ik heb een plissé gordijn wat al een keer is ingekort, maar die bleek uiteindelijk niet de goede maat. Zou deze nog een keer aan beide zijkanten ingekort kunnen worden en wat is hier de prijs van?

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik heb een plissé hordeur gekocht en wil deze hier graag op maat laten maken en monteren in een houten kozijn. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Plisse hordeuren laten monteren

Ik zou graag iemand langs willen laten komen voor het volgende: opmeten en monteren van plissé hordeuren. Het gaat om 2 balkondeuren die naar buiten open gaan. Ze zijn beide van houtkozijnen. Is het mogelijk om iemand langs te laten komen en het op te meten, plissé hordeuren bij jullie te bestellen (op maat maken eventueel) en het te laten monteren? Wat zullen de kosten zijn? Bvd.

Plissé hordeuren inmeten en monteren

Ik heb 2 balkondeuren die naar buiten openen in houten kozijnen. Ik wil in die kozijnen graag 2 plissé hordeuren op maat laten plaatsen. Ik laat de hordeuren hier ook graag vooraf goed inmeten. Ik ontvang graag uw offerte.

Dubbele plissé deurhorren monteren

Dubbele plissé hordeuren. Een cassette links en een cassette rechts. Kleur RAL 9010 wit. Gaas zwart. Sluiting midden. Kozijnen van hout. Nog niet aangeschaft. Hij moet gemeten worden en op maat gemaakt. Kan er iemand komen om de situatie te bekijken en deur op te meten.

Hordeur in kozijn van hout op maat maken

Het gaat om rolhordeur van Bruynzeel 700 serie plissé monteren in een houten kozijn. De rolhordeur is 220 cm en moet naar ongeveer 211 cm ingekort worden.

Top-down plissé op maat maken

Ik zoek een deskundige wie voor ons 3 of 4 plissé gordijnen (van Gamma) in de breedte kan inkorten. Zelf vind ik dit erg lastig en moet zeggen dat degene die ik heb ingekort behoorlijk is beschadigd. 1x Topdown bottum up plisse van 180x180 cm. (bxh), waarvan de breedte ca. 160 cm. moet worden. Dus van beide zijden dient er ca. 10 cm. afgehaald te worden (totaal ca. 20 cm.). 2 of 3x Topdown bottum up plisse van 100x180 cm. (bxh), waarvan de nieuwe breedte varieert tussen 90-85 cm. Van beide zijden dient er 5-7,5 cm. afgehaald te worden (totaal 10-15 cm. per gordijn).

Plissé rolhordeur monteren

Betreft monteren van een rolhordeur op het houten kozijn. Rolhordeur zal ik zelf aankopen, indien nodig deze op maat maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.