Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plissé hordeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plissé hordeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plissé hordeur monteren

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor kunststof deur

Graag zal ik een rol hor deur willen laten plaatsen

Plissé hordeur monteren

Wij willen als Gamma-klantenservice graag een prijsopgave ontvangen voor de montage van een plissé hordeur bij een klant van ons. De klant heeft al enkele keren een nieuwe hordeur bij ons opgehaald, maar de montage gaat dan steeds mis. We willen graag uw prijsopgave ontvangen voor de montage, zodat we die met de klant kunnen bespreken. Als zijakkoord geeft, kunt u via het mobiele nummer contact opnemen met de klant voor een montage-afspraak. De montagekosten worden door de klant betaald. Zij heeft geen mailadres.

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik heb een plissé hordeur gekocht en wil deze hier graag op maat laten maken en monteren in een houten kozijn. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor aluminium schuifpui

Ik heb nog geen hordeur gekocht. Graag inmeten en plaatsen. Samen kijken welke hordeur geschikt is.

Plissé hordeur monteren in houten deurkozijn

Plisse hordeur monteren in de houten deurkozijn. Bestaande is stuk. Binnenmaat 85 bij 207 cm.

Hordeur in kozijn van hout op maat maken

Het gaat om rolhordeur van Bruynzeel 700 serie plissé monteren in een houten kozijn. De rolhordeur is 220 cm en moet naar ongeveer 211 cm ingekort worden.

Plissé deurhor plaatsen

Plissé hordeur plaatsen van het merk Bruynzeel. Er hangt momenteel ook een plissé hordeur in maar die is versleten. We hebben de deur nog niet gekocht omdat we eerst willen weten wat het plaatsen kost.

Bruynzeel plissé hordeur monteren in houten kozijn

Een Bruynzeel 900 serie a 299,- euro plissé hordeur iets kleiner maken, monteren en hangen in houten deurkozijn. De deur is reeds door ons aangeschaft bij de Gamma. Graag een prijsopgave. De uitvoeringstermijn is in overleg.

Deurhor plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur laten monteren in een kunststofkozijn. De buitendeur slaat naar buiten toe open. De hordeur is 2,09 meter hoog en het kozijn is 2.05 meter hoog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plissé hordeur plaatsen op een kunststof kozijn

Gaarne een plissé hordeur plaatsen in de woonkamer. Op een kunststof kozijn. Ik heb deze reeds aangeschaft, moet nog op maat gemaakt worden en afgesteld.

Partners

Partners van Casius