Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizen leggen

Het laten leggen plavuizen en vervangen van een raam

Ik heb twee karweitjes te doen . ik wil in de keuken plavuizen laten leggen. het betreft 2 bij 2 mtr, De plavuizen zijn al gekocht. Het oude laminaat is al weggehaald De oude witte plavuizen blijven zitten De tweede klus: Een bestaand raam, in de achterpui (2,20 bij 0,90 mtr ) eruit halen en een nieuw raam er in zetten. Nieuwe raam staat klaar benodigd materiaal is er , PHband en Kit Het oude raam wordt vervangen omdat er een fout in zit.

Plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex

VvE graag willen we plavuizen plaatsen in de hal en en de volgende drie verdiepingen van de hal / stop plaats lift .Globaal is hal per woonlaag 15 a 18 vierkante meter ( moet exact nog opgenomen worden) De bedoeling is om plavuizen te plaatsen over de oude vloer heen en af te werken aan de zijkanten zodat weer netjes en modern uitstraling heeft op de beneden verdieping en de drie woonlagen er boven.Ik verwacht dus bij elkaar 72 vierkante meter .De vraag is wat kost het om de plavuizen die we bij Praxis willen aankopen per vierkante meter prijs voor het leggen kost . (De plavuizen kopen we dus apart bij Praxis en de tijd die nodig is voor 72 vierkante meter plaatsen over vier lagen Dan tweede vraag om de buiten kant van de liften in grijs of zwart te verven wat verven dan kost (4 stuks)

Plavuizen vloer leggen

We willen graag een plavuizen vloer laten leggen op de gehele beneden etage. Gaat om een oppervlakte van 42 m2 leggen. Tegels zijn 30 bij 60. Ook plinten moeten rondom gedaan worden, ongeveer 25 meter. De tegels zijn al aangeschaft, de lijnen en voegen plinten nog niet. Het liefst zien wij dit op 27 augustus gerealiseerd.

Plavuizen leggen

Ik wil graag 40 m2 plavuizen laten leggen. De vloer heb ik al gekocht.

Begane grond voorzien van laminaat

Ik zoek een laminaatlegger die op de begane grond ongeveer 50 m2 aan laminaat kan leggen. Het materiaal inclusief ondervloer is reeds aanwezig. De ondergrond bestaat uit plavuizen, waar naar onze mening het laminaat overheen gelegd kan worden.

Plavuizen verwijderen vanwege laminaat

Ik heb een plavuizenvloer die verwijderd moet worden om laminaat te leggen. De tegels zijn, hoogstwaarschijnlijk, verlijmd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en het puin dient te worden afgevoerd. De werkzaamheden dienen in de week van 14 augustus te worden uitgevoerd.

Verwijderen van twee lagen plavuizen

De begane vloer van mijn eengezinswoning is ongeveer 45 m2. Ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen, maar dan moeten eerst de oude plavuizen eruit. Er liggen nu 2 lagen plavuizen op de vloer. De bovenste laag is gelijmd en de laag daaronder vermoed ik in cement gelegd. Er is plek voor de deur voor een vuilcontainer. Gaarne zou ik van u een prijsopgave ontvangen voor bovenstaande werkzaamheden.

Klussen in huis

Vanwege aankoop andere woning de volgende klussen uit laten voeren: Badkamer (290 x 180 x 250 lxbxh): • Slopen (douchekabine, bad, tegelwerk, radiator). • Plaatsen douchewand voor inloopdouche. • Plaatsen goot voor afvoer in douche. • Plaatsen dubbele wasbak met onderkast. • Plaatsen handdoekenkast. • Plaatsen spiegel • Plaatsen kranen, etc. • Plaatsen handdoekradiator. • Tegelwerk • Creëren verlaagd plafond met inbouwspots en plafond afwerken. Waar nu het bad staat komt onze douche dus afvoer zit op de goede plek. Huidige douchecabine komt te vervallen. Waar nu een wastafel hangt komt weer een wastafel te hangen dus leidingwerk zit redelijk op de juiste plaats. Waar nu een radiator hangt komt weer een radiator te hangen dus ook weinig aanpassingen nodig. Tegels, sanitair, etc. Regelen we zelf. Container voor afvoeren puin is al aanwezig. Toilet 2X (122 x 103 x 250 en 122 x 97 x 250 lxbxh) • Plaatsen nieuw tegelwerk en sanitair (toilet + kleine wastafel en kraan) • Creëren van verlaagd plafond met inbouwspot en afwerken plafond. Gang 2x (170 x 145 en 200 x 100 lxb): • Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen (verwijderen kunnen we evt. Zelf doen als dit qua planning beter uitkomt. Mogelijk kan er zelfs over de huidige plavuizen heen gelegd worden). Planning • 5 december de sleutel en wat ons betreft die dag beginnen. • 27 december moeten we over verhuizen. • Badkamer zou 14 december klaar moeten zijn omdat ze in die week vloeren komen leggen. • Badkamer en toilet 1e verdieping hebben dus eerste prioriteit, daarna toilet beneden + plavuizen in beide gangetjes.

Laminaatvloer eruit halen en nieuwe vloer leggen

Graag een offerte via email voor het plaatsen van c. A 120 m2 laminaat b.g. g . Oude laminaat moet eruit gehaald worden en nieuwe geplaatst inclusief ondervloer en plakplinten. In de serre is de laminaat gelegd op een bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming. Tevens witten van muren en plafonds c. A 100m2 i.v. m waterschade. Door de hoogte van het plafond zal een steiger geplaatst moeten worden. Z.s. m een email aub

Traanplaat leggen

Ik heb een winkel, hier liggen plavuizen over het luik naar de kruipruimte. Dit wil ik vervangen door een rvs traanplaat (maat 50 bij 70 cm). Ik zoek iemand die mij hiermee kan helpen.