Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Platen tegen het plafond van de zolder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: platen tegen het plafond van de zolder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: platen tegen het plafond van de zolder plaatsen

Platen tegen het plafond van de zolder plaatsen

Wij willen graag tegen het plafond van de zolder, van die dunne mdf platen plaatsen en randen afwerken. Zie foto's van hoe het plafond nu is. Het plafond is ongeveer 35 vierkante meter.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Frezen van kabelgoot in het plafond tbv verplaatsen lichtpunt, op zo een manier dat het de integriteit en draagkracht van de betonnen platen niet aantast. Het gaat om een lengte van ca. 3 a 4 meter.

Vervangen plafond slaapkamer

Door lekkage is plafond van de slaapkamer aangetast en moet vervangen worden door een (gipsplaten)plafond omdat één of twee platen wat krom getrokken zijn. Afmeting plafond is ± 355 * 351 cm. Bijgevoegd zijn foto's van de schade aan plafond

Stuk verlaagd plafond (met schrootjes) strak maken

Doordat ik een balkon heb boven, is er in de woonkamer een stuk plafond lager (ca 1,5e meter diep x 4 breed). Hier hebben de oude bewoners iets van witte schrootjes op geplaatst en 3 spotjes. Niet lelijk maar ik wil het strak, maar hoe? Die platen eraf trekken? Ik kan per email evt wel fotos sturen.. of via whapp. Graag reactie per mail (ivm werk).

Plafond plaatsen in badkamer

Het gaat om een badkamerplafond die met platen is. Graag wil ik een spanplafond realiseren om het te renoveren. Oppervlakte is ongeveer 4 of 5 m². Er zit 1 lampje in het plafond.

Plafondplaten aanbrengen

Op mijn bestaande plafond wil ik graag nieuwe plafondplaten laten aanbrengen om de ingebouwde spotjes weg te werken. Volgens Praxis kunnen de aangekochte plafondplaten over de oude geniet worden. Het betreft 48 platen en de ruimte is L vormig. Het oppervlakte is ongeveer 6 x 6 meter.

Plafond vervangen

Ik wil het plafond dat nu bestaat uit zachtboard platen, vervangen door een plafond van ander plaatmateriaal. Gaat om 30 m2.

Plafond vervangen voor gips platen

Ik wil graag mijn zachtboard plafond vervangen voor gips platen. Het oude materiaal kan ook worden afgevoerd.

Systeem plafond vervangen door gyproc platen

Het huidige systeem plafond in de woonkeuken en woonkamer wil ik laten vervangen door een gyproc plafond (gladde stucplaten). Oppervlakte is ongeveer 70 m2. Afhankelijk van de situatie met het dak eventueel thermisch laten isoleren.

Plafond en muren verven en stucen

Ik wil in de toiletruimte wc gips platen laten leggen met spotjes en stucen en verven 4m2 Ook de muren en plafond van de benedenverdieping wil ik laten verven. Plafond 60m2 Muren gang 6m2

Partners

Partners van Casius