Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plakplinten aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plakplinten aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plakplinten aanbrengen

Werkzaamheden na waterschade

Ik wil 20 vierkante meter laminaat plus ondervloer plus 20 meter plakplinten laten aanbrengen tevens plafond en wand witten 30 vierkante meter en een rolgordijn van 210 cm monteren.

Plakplinten aanbrengen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van ongeveer 70 meter plakplinten die ik al heb gekocht bij Gamma.

Diverse klussen in huis

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het door jullie laten uitvoeren van een aantal klussen die ik hieronder heb samengevat. 15 m2 vliesbehang aanbrengen 15 m2 sausen van de vliesbehang 65 m2 laminaat leggen (6 mm dik) 80 m1 plakplinten aanbrengen bij de laminaat.

Plinten in keuken aanbrengen

Ik wil plinten in mijn keuken laten plaatsen, dit zijn plakplinten en één 10 cm hoge plint. In totaal 4 meter. Ik heb de plinten inmiddels bij de Gamma opgehaald.

Laminaat leggen en rolgordijn ophangen

Laminaat leggen in een kamertje en een L-vorige gang. Bij elkaar ongeveer 12 vierkante meter. Het laminaat is al in huis. Op de vloer ligt een ondervloer van tapijt, dat wil ik laten liggen. De plakplinten daarna aanbrengen, dat zal ongeveer 12 meter zijn. En ophangen van een rolgordijn wat niet meer op maat gemaakt hoeft te worden.

Plinten aanbrengen in slaapkamer en woonkamer

Het gaat om in totaal 14 meter aan witte mdf plakplinten plaatsen in een kamer waarvan de vloer nogal ongelijk is, net als de muren. Plakken gaat dus niet lukken, de plinten zullen tegen de muur geschroefd moeten worden. Inclusief verstek zagen voor de hoeken en dergelijke. De plinten zijn aanwezig. Liefst in week 31 de werkzaamheden laten plaatsvinden.

i.v.m. verhizing van appartement in wassenaar naar appartement zoetermeer

60 m2 (± 20 pakken) plaklaminaat met isolerende ondervloer en plakplinten verwijderen van woonkamer,slaapkamer en halvloer (zo min mogelijk beschadigen) aan de raaphorstlaan te wassenaar Vervoeren naar zoetermeer Engelandlaan zoetermeer. Beide flats met liften. Weer herleggen van kliklaminaat incl.plakplinten in woonkamer,grote slaapkamer en hal. Denk niet dat isolatieplaten hier herlegd hoeven te worden daar de vloeren belegd zij met vynil. Enkele meters plakplint bijkopen i.v.m beschadigingen. Daarna woonkamer en grote slaapkamer en de hal te muurverven (Wit) over bestaand behang. Daarna het tegen het plafond aanbrengen van 3.85m verticale lamellenrail in woonkamer. Voor muurverf door U te kopen. (Moet wel dekkend zijn) Zie bijlage platte gronden