Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen

Plafondventilator installeren

Ik zoek een klusbedrijf die een plafondventilator kan ophangen. De ventilator bevindt zich momenteel nog in de doos. De ventilator dient eerst in elkaar gezet te worden en vervolgens worden opgehangen daar waar nu nog een lamp hangt.

Gaten boren in het plafond

Ik wil een nieuwe plafondventilator ophangen maar deze past niet op de huidige situatie (plastic blauwe bak met draden in het plafond aanwezig), de gaten zijn breder en komen ernaast uit. Ik zoek iemand die voor mij deze bevestiging kan boren zodat de ventilator goed bevestigd zit aan het plafond. De rest kan ik zelf maar ook hier is hulp welkom, zou niet langer dan een half uurtje moeten duren, ventilator zit voor het grootste gedeelte al in elkaar. Het betreft een “westinghouse bendan” ventilator (132 cm).

Plafondventilator ophangen

Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een plafondventilator

Plafondventilator Ravenna ophangen

Plafondventilator monteren.

Plafondventilator ophangen

Ik wil een plafondventilator kopen via de website (Handson Belluno) maar ik wil deze ook laten monteren/ophangen. Is dat mogelijk en wat zijn de kosten?

Plafondventilator ophangen

Mijn plafondventilator heeft het helaas begeven, nu wil ik een nieuwe kopen maar ik kan het niet zelf ophangen dus wil ik vragen of jullie dat willen doen. Ook moet mijn oude ventilator eerst verwijderd worden.

Plafondventilator laten ophangen

Ik wil graag een plafondventilator laten ophangen.

Plafondventilator ophangen

Ik heb bij de Gamma in Hoorn een plafond ventilator gekocht. Merk Hanson, type Palermo. Daar ik gehandicapt ben, rolstoel gebonden, wil ik u vragen of u deze voor mij zou willen monteren. Er hangt nu een oude van 22 jaar, deze is stuk. Gaarne ontvang ik een prijsindicatie van de kosten.

Ophangen van een plafondventilator

Ik heb een Palermo chroom 120 plafondventilator gekocht en opgehangen. Het licht doet het wel, maar de ventilator niet. Graag zie ik het ding aan de praat gekregen door een vakman.

Plafondventilator ophangen aan een gipsplafond

Bij Gamma heb ik 2 x de plafondventilator 'Handson Palermo' aangeschaft. Echter ontdek ik dat mijn plafond van gips is en volgens het boekje moet mijn plafond 40 kg kunnen dragen en ik heb er geen vertrouwen in dat ik dit zelf kan ophangen. Ik zoek dus iemand die deze er voor kan zorgen dat deze 2 ventilatoren mooi komen te hangen. Wanneer werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd komen er mogelijk meer klussen. Ik heb 1 lamp losgemaakt en stuur een foto mee van hoe de lamp was opgehangen.