Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen

Plafondventilator ophangen en deurklopper bevestigen

Ik wil graag de Handson plafondventilator Ravenna kopen en op laten hangen (Graag meeleveren @ €179,-). Ook wil graag een koperen deurklopper laten bevestigen. Wat zou dit kosten?

Plafondventilator monteren

Plafondventilator monteren en ophangen. De ventilator is al aangeschaft. Er moeten gaten geboord worden, trap is aanwezig.

Plafondventilator ophangen

Het ophangen/aansluiten van een plafondventilator. Deze heb ik al aangeschaft.

Plafondventilator ophangen aan balkenplafond

Wie kan voor mij een ventilator ophangen aan een balkenplafond? Tussen 2 balken in. Tussenruimte is daar 80 cm en de bedrading moet vanuit de balk getrokken worden naar de goede plaats. Wat is de prijs?

Ravenna plafondventilator monteren

Ik heb een Ravenna plafondventilator gekocht met ingebouwde verlichting en wil die graag laten ophangen en aansluiten. Er is al een elektra-punt aanwezig in het plafond. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafondventilator Ravenna monteren

Het in de slaapkamer ophangen en aansluiten op een bestaand lichtpunt van een zojuist aangeschafte plafondventilator type Ravenna. Er hangt nu een plafonnière.

Montage van plafondventilator Palermo

Ik zoek iemand voor de montage van een plafondventilator Palermo. Het is een nieuwe ventilator. Ophangen op een bestaand elektrapunt.

Plafondventilator ophangen

Ik wil graag een plafond ventilator in mijn slaapkamer ophangen. Ik heb nog geen ventilator aangeschaft, omdat ik niet weet of mijn plafond dit gewicht kan tillen. Ik weet ook niet hoe ik hier achter kan komen. Ik woon in een portiekflat uit 1965. Volgens mij is het een betonnen plafond met een stuclaag. De ventilator die ik op het oog heb weegt 8,5 kg inclusief verlichting. De ventilator moet dan komen op de plek waar nu de lamp hangt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plafondventilator monteren en ophangen

Plafondventilator Handson Ravenna (Gamma) monteren en ophangen in slaapkamer. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Plafondventilator monteren

Het ophangen van een plafondventilator in de slaapkamer en een zelfde exemplaar in de woonkamer. Er zit geen aarde is stopcontacten waar de ventilatoren geplaatst moeten worden. Dit is wel van belang!

Partners

Partners van Casius