Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond isoleren tegen geluid? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond isoleren tegen geluid. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond isoleren tegen geluid

Plafond isoleren tegen geluid

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: plafond geluid isolatie, door stampen, harde muziek et cetera. Dus graag goede geluidisolatie. Onze woning is 50 vierkante meter. Wat is het doel van de plafondisolatie? : isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes.

Plafond en muur isoleren

Ik wil het plafond van de hal en wc laten isoleren. Dit is voor thermisch doeleinde. Ook moet de muur geïsoleerd worden. Het plafond is 4-5 m2 en de muur ook zoiets. Ik zou graag informatie over verschillende isolatie weten.

Waterschade herstellen in slaapkamers

Ik wil graag 2 slaapkamers later herstellen na wateroverlast. Alles isoleren: Het dak en het plafond. En aftimmeren met schroten. Het gaat om 2 x 12 vierkante meter. ook wil ik graag de vloer voorzien van nieuw laminaat (24 vierkante meter). En een muur schilderen. Graag een offerte voor de verzekering.

Isoleren pipowagen (tuinhuis)

Wij hebben een Pipowagen aangeschaft en gebouwd. De wagen staat momenteel in de tuin. Het is de bedoeling dat erin geslapen gaat worden en derhalve is er behoefte aan isolatie en ventilatie. De vloer, muren en het plafond bestaan nu slechts uit planken van circa 1 cm dikte. Het dak is verder voorzien van dakleer. Zelf denken we dat het wellicht het beste is om PUR-schuim tegen de onderzijde van de vloer en tegen het plafond aan te laten spuiten, maar alle adviezen zijn welkom, ook ten aanzien van de wijze waarop de binnenzijde van de wagen wordt afgewerkt. Het gaat er vooral om dat er een prettig binnen klimaat ontstaat met voldoende isolatie en afdoende ventilatie.

Klussen in de garage

De werkzaamheden in de garage zijn volgt: - Elektriciteit aanleggen voor tweede verlichting garage. - Buiten stopcontacten aanleggen tegen de garage. - Afscheidingsmuur maken met deur in de garage. De wand zal ongeveer 3.5 meter breed worden. - Planken ophangen. - Plafond isoleren en een simpele afwerkplaat er tegen, 3.5 meter breed en 4 meter lang.

Zolder plafond isoleren en wanden stuken

Ik laat graag een stuk plafond op de zolder isoleren, dat is 4 x 4 meter. En de muren van deze ruimte van (8 x 6 meter) stuken. Alleen de onderste, rechte stukken, iets van 20 m2? Mijn vader beloofde 8 jaar aan mijn zus de grote zolder. Ik ben een half jaar geleden onverwachts na ziekte van mijn moeder en ruzie met mijn stiefvader bij mijn echte vader ingetrokken en krijg de grote zolder. Alleen mijn vader heeft er de tijd en lichaamsenergie niet voor. Ik wil hem dus ook gelijk verassen met dit als hij terug komt van vakantie. Het is mogelijk om een paar foto's te sturen om een betere indruk van de klus te krijgen. Graag eerst een indicatie van kosten, nog niet langskomen.

Klussen in een chalet

Ik wil plafond voor de helft verwijderen van mijn chaletje en het schuine dak daar boven voor de helft isoleren. Chalet is 13 meter bij 3 meter. Boven het gasfornuis moet een afzuigkap komen en een afvoer voor een kachel en in het dak moet ook een lichtkoepel komen

Vloer vanuit kruipruimte isoleren

Wij hebben een nieuwe huis, met een oude vloer. Aan de ene kant van de woonkamer is onder de vloer een isolatie laag tegen het plafond van de kruipruimte gezet. Aan de ander kant nog niet. De kruipruimte is vrij ondiep maar je kan er wel onder. Je zal wel op je rug moeten werken. Oppervlakte dat nog geïsoleerd moet worden is ongeveer 35 m2 groot. Ik heb geen materiaal in huis. Graag advies hierover van de vakman en s.v.p. opnemen in de offerte.

Bijkeuken opknappen

Bijkeuken moet nodig onder handen genomen worden. Er moet een plafond in, een stukje isoleren, de muren stuken, de bar moet er uit geslepen worden, een nieuwe vloer erin en een CV moet er komen.

Schrootjes verwijderen, dak isoleren, schilderen

Op zolder klein schrootjes plafond verwijderen van ongeveer 6m2, dak isoleren van ongeveer 6m2 en geheel wit verven.