Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond aanbrengen in kleine badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond aanbrengen in kleine badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond aanbrengen in kleine badkamer

Stucwerk reparatie op wand en plafond

Het plafond moet gerepareerd worden en op de zijwanden moeten nieuwe gipsplaten aangebracht worden. Het is 2 a 3 dagen werk: 15 gipsplaten aanbrengen, oude eruit en nieuwe erin. De offerte moet eerst goedgekeurd worden door de verzekeraar. Graag een offerte.

Diverse montageklussen binnenshuis

Ik zoek een vakman voor een aantal montageklussen in mijn huis. Het gaat om het aanbrengen van ongeveer 25 meter houten plinten. Verder moeten er een schilderij en een rek gemonteerd worden en 2 haakjes aan het plafond. Ik heb alle materialen in huis. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Plafond aanbrengen in een kleine badkamer

Ik wil een nieuw plafond met een viertal luxe spotjes aanbrengen. Nog niet helder welk plafond: span, mdf of aluminium. Oppervlakte is 3 m2. Graag een complete offerte inclusief materialen en afvoeren van oude materialen.

Gipsplafond in een slaapkamer maken

Alvorens de slaapkamer te laten stuken ga ik eerst de oude zachtboard platen verwijderen en voor daarna zoek ik hulp voor het aanbrengen van gipsplaten op de tengels. Het gaat om een plafond van ongeveer 20 m². De gipsplaten en schroeven zijn aanwezig. Er kan binnen de week begonnen worden !!

Badkamer in caravan renoveren

Badkamer renoveren: 4 wanden (1,40 x 205 cm) waarvan in één wand een deur (1,88 x 53 cm) en in één wand een klapraampje (51 x 68 cm) ontdoen van huidig tegelwerk, verwijderen van douchebak met twee wanden, plafond, betegelde vloer en fonteintje en vervangen door 100% waterdichte wandbekleding (geen tegels) een kwartronde douchebak 5 cm hoog (geen wanden maar douchegordijn) waterbestendig plafond en het hier in aanbrengen van drie badkamer spotjes, vloer in overleg, fonteintje plaatsen aan tegenover liggende zijde. Elektra voor spotjes, Afvoer en watertoevoer fonteintje.

Spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer

Eind september wordt mijn nieuwbouw (boven)woning in Vinkeveen (wijk Vinkeveld) opgeleverd. Graag ontvang ik meer informatie over jullie diensten aangaande een verlaagd/vals plafond. Woonkamer en keuken Graag zou ik in de woonkamer en keuken spotjes willen laten plaatsen waardoor een verlaagd plafond een uitkomst zou bieden. Het betreft een totale ruimte van 32,5 meter. Graag zou ik geadviseerd willen worden in het aantal spotjes en zou ik graag een kostenindicatie ontvangen. Indien de kosten hiervan erg hoog uitvallen wil ik eventueel overwegen om enkel in de keuken een deel van het plafond te verlagen. Wederom met het oog op verlichting. Dit is de woonkamer makkelijker te realiseren dan in de keuken, aangezien in de keuken ook geen bovenkastjes heb. Ook voor deze optie wordt ik daarom graag geadviseerd in de mogelijkheden en kosten (gehele plafond boven keuken verlagen, enkel boven het keukenblad een verlaging aanbrengen etc.). Badkamer Het betreft een inpandige badkamer op de tweede verdieping. Er is geen plafond in de badkamer aanwezig en vanuit de badkamer is de nok van het huis zichtbaar. Dit is met het oog op verlichting erg onhandig en daarom zou ik graag een vals (span)plafond laten plaatsen inclusief inbouwspotjes en mogelijk een speaker o.i.d. Het gaat om een ruimte van circa 5,2 m2, echter laat ik me graag adviseren in het oppervlak van het spanplafond. Ik twijfel namelijk op welke hoogte ik deze wil laten aanbrengen: over de gehele ruimte dus wat lager of hoger waardoor het oppervlak van het valseplafond ook afneemt. Deze laatste optie zorgt verwacht ik voor een ruimtegevoel, maar de verlichting moet dan ook alsnog voldoende zijn binnen de badkamer. In de bijlage heb ik de plattegronden bijgevoegd en een aantal foto's van de badkamer. Naast de standaard plattegronden heb ik ook twee aparte van de keuken en badkamer opgenomen aangezien deze verschillen ten opzichte van de standaard situatie.

Verschillende dingen monteren

Ik heb een paar verschillende taken: 1. Verlichting installatie: in totaal moeten er 6 TL lichten (woonkamer, zolder en een bijkamer) en 3 LED lampen worden gemonteerd; 2. Douchecabine installatie: hoek (90 bij 90 cm) zonder douchebak; 3. Wandkast in de badkamer: maten nog niet bekend; 4. Traphek installeren: 4 x bij iedere houten trap; 5. Gordijnrails ophangen: 6 stuks in verschillende maten moeten nog besteld worden, allemaal in een betonnen plafond. We kunnen meteen beginnen. Graag een offerte en beschikbaarheid bevestiging. Levering van materiaal in overleg. Mocht de aanvraag gefaseerd uit te voeren zijn, dan heeft het aanbrengen van elektra de meeste prioriteit.

Laminaat leggen, behang plakken en witten

Ik wil graag: * 40 m2 plafond laten witten; * 16 m2 glasvlies behang aan laten brengen, wanden zijn schoon; * 30 m2 laminaat en ondervloer leggen, aanbrengen plinten en overgangsstrips. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Materiaal heb ik allemaal al in bezit.

Spanplafond aanbrengen in de aanbouw

- Onze aannemer mag van constructeur bij ons in aanbouw zijnde huis geen spots plaatsen in betonnen plafond. Nu overwegen we spanplafond, maar de huiskamer is 7 x 7 meter. Ik neem aan dat er dan 1 naad komt in het midden? - graag offerte voor keuken (2420 mm x 3710 mm) + huiskamer (7010 x 7021 mm) + kantoor (4010 x 2480 mm) + toilet (1400 x 1400 mm) + gang ((5510 x plusminus 1400 mm). Deze vijf ruimtes lopen allemaal in elkaar over. We willen graag een mat wit plafond en in totaal 16 rechthoekige spots (met 2 kantelbare lampjes) erin verwerkt. De oplevering staat voor eind juni gepland.

Folie op ramen aanbrengen

Ik wil op kantoor graag 11 ramen op de begane grond laten beplakken met anti-inkijkfolie. Kunt u hiervoor een offerte maken? Het gaat om: 1 raam van ongeveer 58.5 cm breed, 5 ramen van ongeveer 74 cm breed, 3 ramen van ongeveer 67.20 cm breed en 2 ramen van ongeveer 84 cm breed. De hoogte van alle ramen is hetzelfde dat is ongeveer 2.47 meter lang. Ik dacht zelf om het anti-inkijkfolie dan op 85 cm van de grond te doen en 75 cm vanaf het plafond, dat er precies op zit en stahoogte niets te zien is.

Partners

Partners van Casius