Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het plaatsen van een schutting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het plaatsen van een schutting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het plaatsen van een schutting

Een poort in een schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die mijn poort kan vervangen. Tussen de schutting in de achtertuin en een schuurtje willen we een nieuwe poort plaatsen. De afstand tussen schuurtje en schutting is 103 cm. We willen een tuinpoort Robusto van 90 bij 180 cm gebruiken. Graag horen we welke kosten aan plaatsing en montagemateriaal zitten.

Schutting plaatsen

Oude schutting eruit halen. 3 a 4 schuttingdelen van 180 bij 180 plus 3 a 4 palen plaatsen.

Schutting verhogen of plaatsen

Wij hebben achter in de tuin een schutting van maar 1 meter hoog. We willen hem graag verhogen naar 180 cm. Dat is 8 meter lang. Wij willen deze schutting alleen laten installeren wij gaan hem zelf aanschaffen, u dient de oude wel te verwijderen.

Het plaatsen van een schutting

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. Lengte schutting 12 meter. Hoogte 120m (9m) 1m (3m). Rabatplanken. De schutting komt langs de stoep.

Schutting plaatsen

Er moet een schutting geplaatst worden met 1 deur en gedeelte gaas. Ongeveer 15 strekkende meters. Op dit moment staat een klein schuurtje en 2 lage heggetjes, deze zullen er uit moeten. Graag een composiet onderhoudsvrije schutting terugplaatsen.

Vervangen houten schutting

Onze schuttingen zijn helaas gesneuveld waardoor we snel op zoek zijn naar iets nieuws. We hebben twee foto's geüpload van de huidige situatie. Het betreft twee schuttingen: een schutting tussen ons en de buren. Hiervan zijn twee delen losgerukt door de wind + enkele planken en dwarsbalk kapotgewaaid. De tweede schutting betreft onze erfafscheiding aan de straatkant. De balken zijn afgebroken van de poerten (poertpunt in beton), waardoor deze niet fatsoenlijk zijn terug te plaatsen. De schuttingdelen hebben wij nu provisorisch vastgemaakt aan de houten bank. Wij vragen ons af wat de herstelkosten voor beide schuttingen zijn. Schutting tussen ons en de buren: 7m Schutting incl. poort aan de straatkant: 10m (schuttingdelen 8,80m + poort van 1,20m) Beide schutting zijn 1,80m hoog.

Slot plaatsen in schutting

Een nieuwe slot plaatsen ( hier moet u zelf voor zorgen) voor een houten schutting.

Badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg

Ik heb een nieuwbouw woning en ik ben op zoek naar een aannemer die alle zorg van me gaat overnemen. Het gaat hier om : -Badkamer 2.66 bij 2.15 m2 en wc 1.40 bij 1.1 m2. Tegelformaat 60 x 30 30 60 bij 60. - Stucen / schilderen van muren ongeveer 250 m2 -elektricien : voor de inductieplaat een extra stopcontact andere kant van de kamer . -Tuinaanleg : 5 x 16 m achter en 5 x 5 voortuin - Plaatsen schutting

Schutting plaatsen in de achtertuin

Een tuinschutting plaatsen in de achtertuin. Door Storm Ciara is het hele hek werk stuk, balken en tuinschermen zijn niet meer bruikbaar. Tuin is 10 meter lang. 6 schermen en 6 palen plaatsen met de nodige van schroeven en dergelijke werkzaamheden. Ik zal zelf de schutting uitzoeken het is de bedoeling dat deze nieuwe geplaatst worden.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen. 3 'delen' schutting inclusief een poortdeur. Door stormschade is de oude schutting niet meer oke, het is de bedoeling dat de overblijfselen van deze schutting door u worden verwijderd. De nieuwe schuttingsdelen gaan wij zelf aanschaffen, het is de bedoeling dat u deze ook installeert.