Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van meerpalen of kleine steiger. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Ik zou graag 4 meerpalen laten slaan voor de aanleg van mijn boot. Onze buren zouden dit ook willen wellicht kunnen we dit combineren. Kunt u mij een offerte sturen en op welk termijn zou u de palen kunnen slaan.

Plaatsen meerpalen voor woonboot

Onze woonboot ligt aan de Kleine Potten in Offingawier en is over land niet goed bereikbaar. We willen 2 meerpalen laten plaatsen om de woonark opnieuw te bevestigen. De oude bevestiging voldoet niet meer. De woonark moet daarvoor mogelijk van zijn plek gehaald worden. Daarnaast moet er een bevestiging komen tussen de meerpalen en de ark (betonnen bak).

Meerpalen plaatsen

Ik wil 2 of 4 meerpalen laten slaan. Diepte van het water is ongeveer 0,60 meter. Hoogte van de palen boven water 1,50 meter. De palen moeten een sloep van ongeveer 1400 kg kunnen houden. Optie 1: slaan van 2 palen 2,5 meter uit wallekant. Optie 2: slaan van 2 palen 2. 5 meter uit wallekant + slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Optie 3: slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Ook de noodzakelijke dikte palen en lengte en prijs opgeven voor alle opties apart. Is er een vergunning nodig?

Laten plaatsen van meerpalen

Plaatsen van twee meerpalen op ca 4 meter uit de kant. Doorgaand vaarwater. Bij goede prijs is een opdracht van meerdere bewoners mogelijk.