Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pelletkachel laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pelletkachel laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pelletkachel laten plaatsen

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel installeren aan schoorsteen. Schoorsteen reeds nagekeken en schoon gemaakt.

Plaatsing pelletkachel

Wil een Q Lima pelletkachel uit het Praxis assortiment in mijn woning laten plaatsen. Wat zijn de kosten?

Plaatsen van een pelletkachel

Ik zou graag willen weten hoeveel het compleet zou kosten om de pelletkachel uit jullie folder te laten plaatsen. Dit ivm de overheidssubsidie die uitbetaald wordt als de kachel geplaatst wordt door een erkende monteur.

Pelletkachel laten plaatsen

We willen een pelletkachel laten plaatsen maar ons rookkanaal is afgekeurd. We willen dus een offerte voor de gehele installatie.

Installeren pelletkachel

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen. IK heb al een rookgasafvoerkanaal maar deze moet nog wel aangesloten worden en deels verlengd worden.

Plaatsen pelletkachel

Pelletkachel installeren inclusief afvoerkanaal naar buiten.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist/aannemer die een pelletkachel kan installeren/aansluiten. We hebben een livin flame pelletkachel gekocht en willen deze graag laten plaatsen inclusief aanleg rookkanaal. Mogelijk kan de uitlaat van het kanaal via het garagedak. De garage is aangebouwd aan de woning. Buizen voor het rookkanaal hebben we nog niet, we weten nog niet precies hoeveel nodig is. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Pelletkachel instaleren

Wij willen graag een pelletkachel laten installeren. Wij hebben een inbouw open haard, dus de afvoerpijp ligt er al. Alleen moet er een stuk van de marmerschouw weg, om daar de pelletkachel in te plaatsen. Ik heb een foto bijgevoegd. De zijkanten van de schouw mag blijven zitten. Het gaat dus om het middenstuk dat weg moet.

Pelletkachel plaatsen en monteren (living flame)

Wij willen graag een pelletkachel laten plaatsen en aansluiten tegen de buitengevel. De afvoer gaat direct naar boven door een uitbouw met plat dak. De afstand tot de gevel op de eerste verdieping is 2,5 meter. Dit ivm openslaande ramen. Er is stroom aanwezig achter de plaats waar de kachel zou moeten komen, in de vorm van drie schakelaars waar stroom vandaan gehaald kan worden. Hoogte tot plafond is 267 cm.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel installeren. Er is nog geen rookkanaal of hittebestendige plaat aanwezig. De rookgaspijp kan gelijk de gevel uit. De afstand tot de gevel is ongeveer 1-2 meter.