Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parketvloer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parketvloer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parketvloer verwijderen

Parketvloer verwijderen

Op de begane grond in woonkamer, keuken en hal ligt een eiken parketvloer verlijmd en gespijkerd. Deze moet zodanig (netjes) verwijderd worden dat in de cement dekvloer daarna gefreesd kan worden. Het gaat om circa 42 m2.

Parketvloer verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die 50 m2 parketvloer op gelijmde platen op zandcement vloer kan verwijderen, op een manier dat de vloer niet beschadigd. Afvoeren wil ik graag apart op de offerte vermeld. De ruimte is nu leeg. Het gaat om de woonkamer, keuken en een hal. Ik ben op zoek naar iemand voor 2 of 3 april.

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Wij willen onze gelijmde parketvloer op zandcement (niet genageld) verwijderen. Dan een vloerverwarming laten frezen. En vervolgens egaliseren en geschikt maken voor een gietvloer. Het gaat om 42 M2.

Verlijmde parketvloer verwijderen

Het betreft het verwijderen van ongeveer 55 m2 gelijmde houten parketvloer. Deze dient zo snel mogelijk verwijderd te worden. De parketvloer is verlijmd en is zeer dun (slechts een paar mm). Het lukt ons zelf niet de vloer te verwijderen (ook niet met een elektrische vloerschraper).

Verlijmde parketvloer verwijderen

45 m2 gelijmde parketvloer verwijderen.

Zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2)

Vrijdag 13 oktober krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning in Zeist. Het betreft een benedenwoning van een horizontaal gesplitste villa. Alles is gelijkvloers (begane grond). Een deel van de woning (woonkamer, slaapkamers en hal) beschikt over verschillende typen vloeren allemaal gelegd op houten balken. Deze vloeren moeten verwijderd worden (tot op de balk) en daarna opnieuw opgebouwd met zwaluwstaartplaten met daarop licht beton en afgewerkt met zand cement. Het betreft de volgende ruimten: Woonkamer: c.a. 34 m2 (nu parketvloer) Serre: c.a. 11 m2 (nu tegelvloer) 3 slaapkamers: c.a. 42 m2 (nu vloerbedekking) Hal: c.a. 19 m2 (nu parket verlijmd op tegel uit jaren 60) Totaal dus ongeveer 105 m2. Graag ontvang ik offertes met daarin verwerkt: - het verwijderen van de bestaande vloeren tot op de balk (kosten afvalcontainer meenemen in offerte), - het plaatsen van zwaluwstaartplaten, - het storten van een laagje beton afgewerkt met zand cement (graag aangeven welke dikte u adviseert). Vooralsnog ga ik er vanuit dat we geen vloerverwarming zullen plaatsen. De woning dateert uit 1947, er is een ruimte oprit en parallelweg met ruimte voor het plaatsen van vrachtauto's, afvalcontainers etc. Gezien de beperkte doorlooptijd tot de verhuizing (15 december willen we de woning betrekken) is het van belang dat u op dinsdag 17 oktober van start kunt gaan. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Ondervloer van spaanplaat verwijderen

Wij zijn momenteel bezig met het verbouwen van ons nieuwe huis (bouwjaar 1970). In dit huis is in de woonkamer parketvloer gelegd met daaronder spaanplaten die zijn vastgelijmd en vastgeniet. Voor ons is dit onmogelijk om in een korte tijd eruit te krijgen. De parketvloer hebben we wel kunnen verwijderen er ligt dus alleen nog de spaanplaten. Het is alleen in de woonkamer (25 m2). Het liefst willen wij deze zo snel mogelijk verwijderd hebben, zodat wij verder kunnen met onze verbouwing.

Plavuizenvloer verwijderen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een plavuizenvloer van ongeveer 55 m² in onze woonkamer. Het is onbekend of de plavuizen in een cementbed liggen of verlijmd zijn. Onder de plavuizen ligt vloerverwarming die als bijverwarming dient. We zullen zelf de parketvloer verwijderen die momenteel over de plavuizen ligt. We willen deze klus ofwel in het najaar van 2017 ofwel in het voorjaar van 2018 laten verzorgen.

Verwijderen van een parketvloer

Ik ben bezig met het kopen van een woning in Vaassen. Hierin ligt een houten Parketvloer op de begane grond van 37,5 vierkante meter. Deze zou ik graag verwijderd willen hebben in de week van 3 juli. Graag zou ik hier de kosten van willen weten.

Parketvloer verwijderen

Ik wil graag een parketvloer laten verwijderen. Het betreft een verlijmde parketvloer op een beton onderlaag, totale oppervlak 5 x 5 meter. Doelstelling is om een gietvloer in de woonkamer te leggen, daarvoor moet het parket verwijderd worden.