Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Palen voor terrasoverkapping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: palen voor terrasoverkapping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: palen voor terrasoverkapping

Drie palen voor terrasoverkapping

Omdat de grond zakt, moet er geheid worden en beton gestort. Het gaat dus om 3 geheide (6 tot ? meter) fundamenten plaatsen, waarvan één met regenwater afvoer onder de grond pijp en op elke fundament vier schroeven (voor het vastmaken van pilaren voor terrasoverkapping). Zie foto van standaard fundamenten. Onze tuin zakt nog steeds wat in - daarom geheid. Hoe diep? Graag jullie advies.

Pergola

Gaarne ontvang ik u een offerte voor het leveren van een Nesling stand alone pergola terrasoverkapping met Harmonicadoek inclusief frame en palen H 206 cm,aluminium wit standard, afmetingen 500 x 250 cm. Optioneel het plaatsen installeren van de terrasoverkapping op locatie adres.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping met kunststofpalen. De palen moeten waarschijnlijk worden ingegoten in beton. Het terras heeft een lengte van plusminus 22 meter. De breedte is 5 meter. De liggers van metaal zijn al aanwezig. Het dak willen wij graag van golfplaten. Het beste is als u een kijkje komt nemen, er moeten ook nog werkzaamheden aan een schuur plaats vinden.

Terrasoverkapping

Overkapping van terras (circa 3 x 3,5 meter). Graag duurzaam materiaal. Materialen zo mogelijk ook leveren. Deels tegen de bijkeuken en deels palen.