Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overkapping voor de tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overkapping voor de tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overkapping voor de tuin maken

Pergola aanbouwen met raamwerk

Wij willen aan de achterzijde van onze woning (tuin op zuidoost) een pergola aanbouwen bestaande uit een raamwerk van hout, waarover wij in de zomermaanden vouw/schuif doek kunnen doen om zo meer schaduw te krijgen voor zowel het teras als de zoninval naar binnen. In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur, overkapping zonder wanden In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met screens

Glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen

Onze houten overkapping aan de gevel in de tuin is verzakt. Het glazen dak moet vervangen worden, en de staanders opnieuw de grond in.

Spilt oprijlaan leggen en veranda met overkapping realiseren

Voor onze nieuwbouw woning willen we in de voortuin ongeveer 25-30m2 split om te kunnen parkeren. De tuin is standaard met zand en klei opgeleverd. Verder willen we aan de achterkant een veranda met overkapping (geen hout) van ongeveer 5x3 meter. De ondergrond daar is beton met daarop 50x50 betontegels. Is dit iets wat jullie kunnen en wat zijn de kosten ongeveer?

Overkapping voor de tuin maken

Graag wil ik mijn tuin deels laten overkappen met polycarbonaat, het betreft ongeveer 15m², de materialen heb ik nog niet in bezit. Graag wil ik bespreken wat de beste opties zijn voor mij. De klus moet door het huis heen gebeuren er is geen achterom.

Tuinhuisje afbreken met behoud van schutting

Ik wil het tuinhuisje afbreken met behoud van de schutting. Het betreft voornamelijk een overkapping van 2,5 bij 2,5 meter. De tuin is goed toegankelijk.

Klussen in en om het huis

Ik ga waarschijnlijk binnen kort verhuizen en heb een goede klusser nodig, voor het volgende: schuifdeuren in de slaapkamer om er een kledingkast van te maken, overkapping maken in de tuin, en rolluiken ophangen op twee grote ramen, en de keuken netjes aftimmeren.

Overkapping in de tuin

Graag willen wij een overkapping in de tuin van breedte 5 meter bij een uitval van 3.5 meter. Tuinoverkapping willen we bij de Praxis gaan kopen. Stalen overkapping/antraciet grijs. En we willen hem in de strakke afwerking hebben, niet rond. Geen heldere platen er in en misschien eventueel spotjes.

Plaatsen harmonicadoek

Wij willen een Coolfit Harmonica overkapping van ongeveer 2.90 x 3,5-4 meter aanschaffen in de tuin, graag plaatsen. Inclusief levering eventueel. Informatie over doeken en montage: http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Kennel/overkapping in de tuin

Kennel van 3 meter tegen een berging aanbouwen. In de berging het binnenhok maken, hier ook schuifdeuren plaatsen. Over de kennel een overkapping van hout. Alles van hout.

Overkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping in de tuin om lekker onder te zitten. Ongeveer 2 bij 3 meter. Niet al te duur, het is maar gewoon een huurhuis.