Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Optima terrasscherm monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: optima terrasscherm monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: optima terrasscherm monteren

Ophangen terrasscherm/zonwering optima met motor

Ik wil een terrasscherm optima 4,50 meter breed en uitval 2,5 meter of 3 meter laten ophangen. Ik wil het liefst dat eerst iemand komt kijken omdat ik een buitendeur heb die naar buiten opengaat. Ik wil dan weten of dit geen probleem oplevert m.b.t hoogte etc.

Optima terrasscherm monteren

Ik zoek een zonweringspecialist die een zonnescherm aan de achterzijde van mijn woning kan ophangen. Het scherm moet 500 cm breed zijn en een uitval hebben van 300 cm.

Knikarm terrasscherm monteren

Ik wil een knikarm terrasscherm Optima 450 x 250 met motor monteren. De steunen kunnen geplaatst worden op de stenen. Deze is voor de begane grond.

Optima terrasscherm ophangen

Terrasscherm type Optima knikarm ophangen aan de gevel. Het scherm heeft een breedte 500 cm en een uitval van 3 meter. Het scherm wordt besteld bij Praxis Capelle, inclusief bevestigingsmateriaal. Geen elektrische uitvoering. Graag uw offerte per mail.

Terraszonwering plaatsen

Terrasscherm van 5 meter breed en met een uitval van 3,5 meter, van Praxis merk Optima, willen we laten plaatsen.

Zonne scherm plaatsen

Ik heb een optima terrasscherm van 3.50 meter gekocht. Wie kan zo spoedig mogelijk deze voor mij plaatsen. Het is een elektrisch zonnescherm, dus graag een prijs voor alleen het ophangen en een prijs voor het complete plaatje inclusief electra.

Terrasscherm monteren

Ons vorige Optima-terrasscherm van Praxis is naar beneden gevallen. We hebben daarom een nieuw Optima-scherm van 4,5 meter breed besteld. Montage wordt bemoeilijkt door de beschadigde muur en er is slechts een klein stukje muur waarop één zijde bevestigd kan worden. Een extra beugel of metalen plaat o.i.d. zal daarom nodig zijn. Tevens zou het mooi zijn als de beschadigde muur wordt hersteld. Voordat de klus wordt aangenomen zal de vakman eerst de situatie moeten komen bekijken. Ik kan ook foto's versturen.

Zonnescherm

Ik heb reeds een Optima terrasscherm geinstalleerd. Bij het afstellen van de schermhoek krijg ik de kier tussen de voorlijst en de bovenkap niet gesloten. Dit ondanks het volgen van de instructies. Er blijft een kier van ca 4 cm tussen zitten. Graag een specialist die dit voor ons verhelpt.