Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophangen van zonweringen binnenshuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophangen van zonweringen binnenshuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophangen van zonweringen binnenshuis

Ophangen van zonweringen binnenshuis

Ik wil graag 3 zonweringen ophangen, kamerhoog, die moeten dienen als kastafsluiting. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.

Uitvalscherm monteren

Ik wil graag 2 terras zonweringen van 2 x 2.50 meter laten verwijderen. Ook wil ik graag 1 nieuwe terras zonwering laten ophangen van 5 meter breed en een uitval van 2.50 meter). De oude zonwering graag afvoeren. Het scherm dient gemonteerd te worden op de begane grond.

Zonweringen monteren en zonwering repareren

Motor vernieuwen en knikarmen plus ophangen

Zonwering ophangen

Twee zonweringen aangeschaft die opgehangen moeten worden aan de gevel. Op eerste etage en begane grond, die een verlaagde tuin heeft. Handmatige zonneschermen. Het gaat om knikarm zonneschermen, deze zijn al aanwezig.

Zonwering verplaatsen

Ik ga verhuizen en de buren willen mijn 2 electrische zonweringen overnemen. Het is gewoon een kwestie van eraf halen en weer ophangen bij de buren. Ze hebben ooit ook daar gehangen.

Zonweringen plaatsen

Ik heb 2 zonweringen die weer moeten worden geplaatst op de begane grond aan de achterzijde van de woning. Allebei met motor. Alle bouten zijn al aanwezig, alleen ophangen en elektra aansluiten.

Ophangen zonneschermen

Ik heb 2 electrische zonweringen (knikarmschermen) gekocht bij Praxis van elk 3.50 meter breed. Deze schermen dienen aan de gevel bevestigd te worden. Een en ander dient te gebeuren vanaf het grote terras op de tweede verdieping.

Zonweringen ophangen

Graag wil ik mijn twee zonweringen opgehangen hebben. Een van 90cm breed en 190cm hoog en een van 160cm breed en 190 hoog. Moet waarschijnlijk aangepast worden in de breedte.

Kleine klussen op kantoor

Het betreft het in elkaar zetten van een archiefstelling en het stevig ophangen van 3x zonweringen Luxaflex.