Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbergrekken in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbergrekken in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbergrekken in elkaar zetten

Metalen rekken in kelderbox monteren

Ik heb vier zwaar metalen opbergrekken met vijf planken gekocht bij de Gamma in Bussum. 180 cm hoog, 90 cm. Breed en 45 cm diep. Ik zou het heel plezierig vinden als iemand van u deze opbergrekken zo spoedig mogelijk in elkaar wil zetten.

Opbergrekken in elkaar zetten

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van 3 opbergrekken Sencys. De rekken zijn 222 cm hoog, 120 cm breed en 45 cm diep. Er zijn 7 planken per kast aanwezig.

Klus- en montagewerk in huis

Ik wil graag een nieuw badkamermeubel laten monteren, de oude moet eerst weg. WC meubelkastje monteren, de oude eerst weg. Een aantal kranen vervangen. Voegen tussen de tegels vullen (dit gaat om een aantal tegels). Gordijnen ophangen. Een paar metalen opbergrekken in elkaar zetten. Een bureautafel en een wastafelkastje in elkaar zetten.

Opbergrekken in elkaar zetten

Ik wil graag 4 metalen opbergrekken van 180 x 92 x 46 cm met 5 planken in elkaar laten zetten.

Opbergrekken in elkaar zetten

1. Gekocht bij praxis 2 opbegrekken. Weet echt niet hoe ik ze in elkaar moet zetten. 2. Op 1 hoog staat een grote tafel. Die moet via het balkon naar beneden en in de garage gezet worden.