Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud aan 4 appartementen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud aan 4 appartementen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud aan 4 appartementen

Onderhoud aan 4 appartementen

Voor onze VVE willen wij graag een offerte aanvragen voor onderhoud aan onze appartementen. Het gaat om 4 appartementen in Amsterdam. De werkzaamheden: 4x Glas-in-lood vervanger door HR++ voorgevel 3x Glas achtergevel vervangen met HR++ 4x Verven houtwerk voorgevel (steiger vereist) 1x Buitenkozijnen bovenste verdieping vervangen Dak reparatie (nok + dakpannen) combineren met het isoleren van het dak op zolder verdieping Platte dak repareren en isoleren Voor details maak ik graag een afspraak om onze wensen door te nemen.

Periodiek onderhoud VVE-complex

OPDRACHTGEVER + BEHOEFTE Voor een VVE-complex bestaande uit +/- 40 appartementen in Amsterdam ben ik namens het VVE-bestuur op zoek naar een deskundig en 'meedenkend' klusbedrijf, liefst gevestigd in regio Amsterdam. Een pre is als deze partij aantoonbaar ervaring heeft met werken voor een VVE, en daarnaast sowieso gekwalificeerd personeel heeft om uiteenlopende checks en/of reparaties uit te voeren op het gebied van bv. Elektra, verlichting, kleine schilderklusjes, hang- en sluitwerk e.d. INHOUD OFFERTE - graag z.s.m. (lMet zekere spoed ontvangen wij graag offertes, die op hoofdlijnen inzicht geven in de voorwaarden van mogelijke samenwerkingen. In de offerte zien wij graag terugkomen een lijst van mogelijke/ geadviseerde werkzaamheden en checks, vooralsnog periodiek in te plannen 2x per jaar (tussendoor o.b.v. behoefte aan vve-zijde). Daarnaast een transparante kostenraming. Een duidelijke lijst met optioneel uit te voeren klussen, het uurtarief en mogelijke aanvullende kosten per opdracht is op zich voldoende (meer details niet nodig). Indien u referenties/ namen kunt doorsturen van vergelijkbare opdrachtgevers, wordt dat in dit stadium gewaardeerd. AANVULLENDE OPDRACHTEN? NB: Behoudens VVE-opdrachten zou het ook kunnen betekenen dat individuele bewoners verzoeken hebben voor hulp 'in huis', en dat de beoogde partij dan ook op die manier opdrachten kan krijgen (los van VVE). Graag hoor ik zsm van,

Onderhoud appartementengebouw

Incidenteel uitvoeren van klussen in appartementengebouw te 's-Hertogenbosch, bestaande uit 42 appartementen + parking. De bedoeling is om een raamcontract af te sluiten zodanig dat een all round klusbedrijf op afroep door het bestuur van de VvE (Vereniging van Eigenaren) diverse noodzakelijke reparaties uitvoert.

Wij zijn een VVE en hebben een ...

Wij zijn een VVE en hebben een huishoudelijk regelement. Wij willen dit HHR laten controleren bij 23 appartementen (al onze app). Het gaat hierbij om controle geluidsisolatie, ophanging rookmelders, staat van 12 balkons, staat van onderhoud aan kozijnen en dakkapellen en of de juiste kleuren zijn gebruikt bij vernieuwing. Let op: offerte alleen voor de controlewerkzaamheden.

Gevraagd: bouwkundig inspecteur. Voor ...

Gevraagd: bouwkundig inspecteur. Voor onze VVE willen wij een meerjaren-onderhoudsplan voor onze appartementen laten opstellen. Dit betreft riolering, schilderwerk kozijnen, dakbedekking, onderhoud muren (i.v.m. vocht), balkons, fundering etc. Het doel is een bouwkundig rapport op te stellen waarin een tijdsindicatie wordt verwerkt voor gezamenlijke onderhoudsmomenten aan onze woningen.