Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Netjes maken van de kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: netjes maken van de kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: netjes maken van de kruipruimte

Klusjes in huis

Ik ben op zoek naar een nauwkeurige klusjes man die gespecialiseerd is in afwerking. Wij hebben de afgelopen maanden verbouwd en moeten een aantal laatste dingen afwerken waarbij we graag hulp ontvangen. Het gaat om de volgende klusjes: - 3 deuren 1 cm korter maken zodat zij weer open en dicht kunnen - De keuken heeft een linker plaat waarin schroeven te zien zijn, deze moet netjes worden afgewerkt, zodat het er strak uitziet. - Stopcontacten moeten worden geïnstalleerd. Het klik systeem en de dimmer van de lampenknop lijken niet te passen met de nieuw gekochte stopcontacten. - Een kapstok ophangen - Lambriseren maken - Een inbouw kast maken - De keuken (twee kleine muurtjes van ~ 2,5 meter) moeten nogmaals geverfd worden en afgewerkt worden Het gaat voornamelijk om afwerking en daarom moet het erg erg nauwkeurig gebeuren. Je kan altijd van te voren komen kijken. De foto's volgen morgen. Nogmaals, we zoeken iemand die zeer netjes werkt zodat we hierna in het huis kunnen wonen en er niks meer aan gedaan hoeft te worden.

Tussenwand van Ytong maken met latei

In nieuwbouwwoning wandje plaatsen ivm inloopkast. Alles incl. Ook aansluitingen met wand en plafond netjes afwerken. Totaal circa 3m2.

Openhaard verwijderen

Open haard verwijderen en netjes dicht maken. Het kanaal loopt door tot de derde verdieping. Buren hebben die van hun al verwijderd er was geen asbest aangetroffen.

Pax kasten in elkaar zetten en aanpassen op maat

Ik heb twee Pax kasten die opnieuw in elkaar gezet moeten worden. Super netjes uit elkaar gehaald, dus makkelijker om wederom in elkaar te zetten (rails et cetera voor lades zitten er zelfs al op, lades al in elkaar). Ze moeten enkel om een cv-ketel en ventilator gezet worden, dus gedeelte met bijvoorbeeld decoupeerzaag bewerken. Leuke klus in nieuw appartement om het af te maken!

Netjes maken van de kruipruimte

De kruipruimte van een huis uit 1910 ( waar gedurende de jaren veel doe-het-zelf klussen zijn uitgevoerd ) heeft achterstallig onderhoud. Leidingen en kabels liggen los en er is ook te weinig ventilatie. De bedoeling is dat de kabels worden vastgemaakt, er betere ventilatie wordt aangebracht en dat de rommel in de kruipruimte wordt opgeruimd.

Onderhoudsklussen in huis

1. Ik wil een verrotte raamdorpel buiten verwijderen en pleisteren. Verrotte buitenste raamlijsten bij het raam vervangen 2. Ik wil in de woonkamer een gedeelte van de houten plafonddelen vervangen aangetast door lekkage badkamer 3. Ik wil in de badkamer de douchebak verwijderen en de betonvloer door laten lopen en daarin de afvoer verwerken. En betegelen 4. De doucheruimte waterdicht maken. Afgebrokkelde voegen herstellen 5. In de badkamer kieren en naden netjes kitten. Netjes afwerken.

Trampoline ingraven

Ik wil graag de trampoline laten ingraven en de tuin netjes laten maken wat verplaatsen van en duikelstok (in de grond geslagen) en het verwijderen van een (losse) glijbaan, die niet meer veilig. De trampoline mag komen in de achtertuin. De achtertuin heeft een poort naar een looppad.

IJzeren rand van de smeerkelder vervangen

De rand van de smeerkelder is voorzien van een hoekijzer van 30 mm bij 30 mm. Dat ijzer rust op de uitgeslepen rand van de smeerkelder en dient als steun voor de flodders die op de smeerkelder liggen. De ijzeren rand is verroest en dient te worden vervangen. De rand waar het hoekijzer op rust is ook aan reparatie toe. Sommige stukken zijn afgebrokkeld. Het ijzer is vastgezet met staalspijkers. Maten van de kelder: 1.05 x 4.25 meter. Vraag is: 1. Ijzer vervangen 2. Basis voor ijzer geschikt maken (metselen of anders... ) 3. Aanhechting met vloer weer met egalisatiemortel netjes maken

Diverse timmerklussen in huis en schuur

Ik wil graag een aantal kleine timmerklussen laten verzorgen. Ik wil op onze zolder een wasrek laten maken, in de gang beneden een kapstok op maat (de tekening heb ik voorhanden), in een trapkast nette planken, in de schuur nette planken en in de meterkast een plank waarop diverse kabels netjes vastgezet kunnen worden. Ik zoek hiervoor een nette en serieuze timmerman. Ik houd van maatwerk en een goede afwerking. Het zijn kleine klussen, maar ik heb in de toekomst misschien nog meer en groter onderhoud aan mijn woning. Ik maak graag even een afspraak, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Kluswerk in de woning

Ik wil graag diverse klussen in mijn woning laten verzorgen: - een Perilex stopcontact plaatsen (materiaal al gekocht) - eendraad spannen om een schilderij op te hangen (materiaal is in huis) op ongeveer 3 meter hoogte - een gat bij de schoorsteen netjes maken met een rooster (rooster is in huis) - lampjes vervangen in de gang en in een hoge kast (ca 3-4 meter hoog/ lampjes zijn in huis) - een nieuwe keukenkraan en wastafelkraan plaatsen (materiaal is in huis) - een ophangsysteem in de gang op de benedenverdieping plaatsen (materiaal is in huis) - een kleine lekkage bij een keukenraam afdichten (buiten en binnenkant / kit is in huis) - eenlamp ophangen in de slaapkamer - een plantenbak aan de buitenmuur monteren - een TV kabel en Ziggo box monteren in de slaapkamer