Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Netjes maken van de kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: netjes maken van de kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: netjes maken van de kruipruimte

Pax kasten in elkaar zetten en aanpassen op maat

Ik heb twee Pax kasten die opnieuw in elkaar gezet moeten worden. Super netjes uit elkaar gehaald, dus makkelijker om wederom in elkaar te zetten (rails et cetera voor lades zitten er zelfs al op, lades al in elkaar). Ze moeten enkel om een cv-ketel en ventilator gezet worden, dus gedeelte met bijvoorbeeld decoupeerzaag bewerken. Leuke klus in nieuw appartement om het af te maken!

Netjes maken van de kruipruimte

De kruipruimte van een huis uit 1910 ( waar gedurende de jaren veel doe-het-zelf klussen zijn uitgevoerd ) heeft achterstallig onderhoud. Leidingen en kabels liggen los en er is ook te weinig ventilatie. De bedoeling is dat de kabels worden vastgemaakt, er betere ventilatie wordt aangebracht en dat de rommel in de kruipruimte wordt opgeruimd.

Onderhoudsklussen in huis

1. Ik wil een verrotte raamdorpel buiten verwijderen en pleisteren. Verrotte buitenste raamlijsten bij het raam vervangen 2. Ik wil in de woonkamer een gedeelte van de houten plafonddelen vervangen aangetast door lekkage badkamer 3. Ik wil in de badkamer de douchebak verwijderen en de betonvloer door laten lopen en daarin de afvoer verwerken. En betegelen 4. De doucheruimte waterdicht maken. Afgebrokkelde voegen herstellen 5. In de badkamer kieren en naden netjes kitten. Netjes afwerken.

Trampoline ingraven

Ik wil graag de trampoline laten ingraven en de tuin netjes laten maken wat verplaatsen van en duikelstok (in de grond geslagen) en het verwijderen van een (losse) glijbaan, die niet meer veilig. De trampoline mag komen in de achtertuin. De achtertuin heeft een poort naar een looppad.

IJzeren rand van de smeerkelder vervangen

De rand van de smeerkelder is voorzien van een hoekijzer van 30 mm bij 30 mm. Dat ijzer rust op de uitgeslepen rand van de smeerkelder en dient als steun voor de flodders die op de smeerkelder liggen. De ijzeren rand is verroest en dient te worden vervangen. De rand waar het hoekijzer op rust is ook aan reparatie toe. Sommige stukken zijn afgebrokkeld. Het ijzer is vastgezet met staalspijkers. Maten van de kelder: 1.05 x 4.25 meter. Vraag is: 1. Ijzer vervangen 2. Basis voor ijzer geschikt maken (metselen of anders... ) 3. Aanhechting met vloer weer met egalisatiemortel netjes maken

Diverse timmerklussen in huis en schuur

Ik wil graag een aantal kleine timmerklussen laten verzorgen. Ik wil op onze zolder een wasrek laten maken, in de gang beneden een kapstok op maat (de tekening heb ik voorhanden), in een trapkast nette planken, in de schuur nette planken en in de meterkast een plank waarop diverse kabels netjes vastgezet kunnen worden. Ik zoek hiervoor een nette en serieuze timmerman. Ik houd van maatwerk en een goede afwerking. Het zijn kleine klussen, maar ik heb in de toekomst misschien nog meer en groter onderhoud aan mijn woning. Ik maak graag even een afspraak, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Kluswerk in de woning

Ik wil graag diverse klussen in mijn woning laten verzorgen: - een Perilex stopcontact plaatsen (materiaal al gekocht) - eendraad spannen om een schilderij op te hangen (materiaal is in huis) op ongeveer 3 meter hoogte - een gat bij de schoorsteen netjes maken met een rooster (rooster is in huis) - lampjes vervangen in de gang en in een hoge kast (ca 3-4 meter hoog/ lampjes zijn in huis) - een nieuwe keukenkraan en wastafelkraan plaatsen (materiaal is in huis) - een ophangsysteem in de gang op de benedenverdieping plaatsen (materiaal is in huis) - een kleine lekkage bij een keukenraam afdichten (buiten en binnenkant / kit is in huis) - eenlamp ophangen in de slaapkamer - een plantenbak aan de buitenmuur monteren - een TV kabel en Ziggo box monteren in de slaapkamer

Klussen in en om het huis

Ik ga waarschijnlijk binnen kort verhuizen en heb een goede klusser nodig, voor het volgende: schuifdeuren in de slaapkamer om er een kledingkast van te maken, overkapping maken in de tuin, en rolluiken ophangen op twee grote ramen, en de keuken netjes aftimmeren.

Luik in vloer naar kruipruimte maken

In verband met werkzaamheden onder de vloer dien ik een extra luik naar de kruipruimte te laten maken, zodat er goed onder de vloer gewerkt kan worden. Luik moet minstens 60 bij 70 cm zijn. Luik moet in woonkamer komen, dus het moet stevig zijn en netjes afgewerkt worden. De vloer is van hout.

Kluswerk binnenshuis

Wij willen in ons appartement wat onderhoud laten verzorgen. We hebben in de keuken een tegelvloer en in de woonkamer hoogpolig tapijt. Daartussen ligt nu een oude strip en die willen wij laten vervangen. Verder zijn er 5 houten kozijnen, waarvan de slotgaten veranderd moeten worden. Bij 1 kozijn moeten ook de gaten voor de paumelles worden gewijzigd. Daarna willen we alle gaten laten dichten, netjes laten schuren en daarna laten aflakken. We maken graag een afspraak om het werk hier even te bekijken en ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius