Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nesling schaduwdoek monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nesling schaduwdoek monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nesling schaduwdoek monteren

Nesling schaduwdoek monteren

Wij zijn voornemens Nesling schaduwdoeken te nemen en willen dit graag laten installeren en opmeten. Het gaat om een of twee schermen aan het balkon, of aan het huis (circa 3.60 à 4 meter).

Nesling schaduwdoek en pergola plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van 4 palen met een pergola plus schaduwdoek. De maten moeten ongeveer 5 bij 4 meter worden. De tuin is bereikbaar via de zijkant van de woning.

Schaduwdoek monteren

Montage alleenstaande nesling pergola

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Nesling schaduwdoek met palen inmeten en monteren

Palen en een schaduwdoek inmeten en monteren. Het gaat om een doek van 5 x 5 meter. Het moet bij een instantie geplaatst worden. Aan de houten gevel bevestigen op twee punten en een tweetal palen plaatsen. Ik kan foto's mailen van de situatie. We zijn zelf dealer van de doeken. We leveren zelf de materialen en zoeken dus iemand voor de installatie van het doek.

Nesling schaduwdoek inmeten, leveren en monteren

Ik wil in de tuin een Nesling schaduwdoek laten ophangen van ongeveer 5 x 5 meter, in een puntopstelling. Ik laat het doek hier graag inmeten en ontvang uw offerte voor de levering en montage.

Pergola Stand Alone met schaduwdoek monteren

Ik wil graag een Nesling pergola 300 x 290 cm Standalone laten monteren óp een terras (dus niet de palen in de grond) inclusief het schaduwdoek. De materialen voor montage aanwezig inclusief de kit en vloerelementen. Het terras is 300 x 300 cm en gemaakt van composiethout. Vandaag komen de materialen binnen.

Schaduwdoek met palen laten plaatsen

Op ons terras in de achtertuin wil ik graag een Nesling schaduwdoek laten opmeten en daarna laten plaatsen. Terras is ongeveer 6 bij 3 meter.

Nesling Coolfit schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil graag een Nesling Coolfit schaduwdoek aanschaffen en wil daarbij graag begeleiding en advies. Ik laat het hier dan even inmeten en na levering monteren. Ik ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Monteren van een Nesling Coolfit harmonicadoek en pergola

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een Nesling houten pergola met schaduwdoek, type wall 1. De afmeting is ongeveer 3.70 bij 3.70 meter. Het terras is van tegels en de pergola komt vast aan gevel.

Partners

Partners van Casius