Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje in woonkamer keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje in woonkamer keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje in woonkamer keuken

Muurtje in woonkamer/keuken

Ik wil een klein muurtje van gasbetonblokken plaatsen. Muurtje is 1.20 meter hoog en .80 meter breed en moet afgewerkt worden met een plank bovenop en stucwerk.

Vrijstaand muurtje met tv nis maken

Ik wil graag een vrijstaand muurtje van 20 a 25 cm diep met ingebouwde tv nis laten plaatsen midden in mijn woonkamer van 2 meter breed tot aan het plafond (2.60 meter). Inclusief stuken (afwerking). Materialen in overleg. Wat mag het kosten?

Muurtje strak afwerken

Ik heb een deur uit de woonkamer verwijderd en de muur verlengd met gipsplaten. Daarna hebben ze de lijnen gekit en behangen, dit ziet er niet uit. Heeft u een oplossing om dit weer mooi te herstellen. De muur is ongeveer 275 m breed en 240 cm hoog en is dicht gemaakt met 4 gipsplaten, welke ook nog meerdere malen doormidden zijn gezaagd. Er zijn dus veel lijnen zichtbaar. Wellicht is stuken of structuur verf een optie, graag uw advies en offerte betreffend de kosten.

Diverse werkzaamheden in een nieuwe woning

Over een aantal weken krijgen wij de sleutel van een vrijstaande woning. De woning is 9 meter lang en 7.40 meter breed. De woonkamer en 3 slaapkamer dienen te worden behangen, een muurtje gestuukt en een scheur in het stuukwerk van de garage gerepareerd. Daarnaast dient er op zolder een tussenwand met kozijn en deur geplaatst te worden zodat er een slaapkamer ontstaat. Graag maken wij een afspraak met de vakman zodat hij de ruimtes kan opmeten en de offerte kan maken.

Uitbreken keukenmuur

Het betreft het verwijderen van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Foto is eventueel beschikbaar. Een klein muurtje blijft staan. Ik vermoed, dat de muur dragend is t.b.v. de etagevloer. Er is reeds een draagbalk geplaatst dwars over de woonkamer, hier stond vroeger ook een muur.

Divers kluswerk in de woning

Klus 1: Muurtje tussen woonkamer en slaapkamer openbreken, spaanplaat, en volgens de zijkanten af-stuken, stuken op steen. Klus 2: plaatsen muur op zolder. Rond het trapgat van de vloer tot aan dak. Het muurtje loopt langs het traphekje en draait om de hoek langs het dakspant (korte zijde). De andere kant loopt tot aan de muur. In de te maken muur moet ook een deur komen. Er ontstaat hierdoor een soort halletje.

Muurtje zetten

Ik zou in mijn woonkamer een muurtje willen zetten, zodat er een extra kamertje ontstaat. Zou het mogelijk zijn om aan de bovenkant glas of iets dergelijks erin te zetten, anders wordt het heel donker. Ik woon in een huurhuis, dus de muur is tijdelijk en moet er weer uit als ik verhuis.

Muur half verwijderen

Op de overloop/trapgat is een muur, waar we een half hoog muurtje van willen maken, zodat er meer licht komt. Het is vermoedelijk geen draagmuur. Ook is er in de woonkamer een marmeren vensterbank, die verwijderd moet worden. Mijn inziens beiden zaagwerk. De woning staat in Alstatte net over de grens bij Enschede.

Deur verwijderen/ dicht maken

We hebben een deur vanuit de gang naar wat eerst slaapkamer was en nu bij de woonkamer getrokken. Deur heeft geen functie en willen we dicht laten maken en muurtje optrekken en stuken. Graag mogelijkheden en prijsopgave.

Ouwe schoorsteen muur in woonkamer verwijderen

De oude schoorsteenpijpmuur moet weg in de woonkamer en eventueel een steunbalk er in. Er is geen tekening van de woning voorhanden. Verder ook gelijk een strak plafond aanbrengen van ongeveer 30 m2 met verlichting. En het kleine muurtje moet ook weg.