Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje behangen

Behangen

Een muurtje wil ik (met een schoorsteenmantel) laten behangen met fotobehang. Behang en lijm al in bezit. Ook moet de muur glad (fijne korrel) gemaakt worden. Het oppervlak is ongeveer 8-9 m2.

Muurtje behangen

Ik wil een muurtje laten behangen. Breedte 1 meter en hoogte 2.40 meter, de lijm is aanwezig. Muurtje betreft alleen de voorkant en zijkant zie foto's.

Muurtje strak afwerken

Ik heb een deur uit de woonkamer verwijderd en de muur verlengd met gipsplaten. Daarna hebben ze de lijnen gekit en behangen, dit ziet er niet uit. Heeft u een oplossing om dit weer mooi te herstellen. De muur is ongeveer 275 m breed en 240 cm hoog en is dicht gemaakt met 4 gipsplaten, welke ook nog meerdere malen doormidden zijn gezaagd. Er zijn dus veel lijnen zichtbaar. Wellicht is stuken of structuur verf een optie, graag uw advies en offerte betreffend de kosten.

Klussen in en om het huis laten doen

Ik wil graag een tuinpoort en deur plaatsen. Deze hebben we nog niet aangeschaft. Er hoeft geen oude poort verwijderd te worden. Ook wil ik graag een muurtje (3 banen vliesbehang) behangen (met dakraam erin), 2 dakraamrolgordijnen ophangen (deze hebben we al).

Decoratief plakhout aanbrengen

Ik wil graag decoratief plakhout aanbrengen op een klein muurtje (ongeveer 2 meter breed en 2.60 meter hoog). Daarnaast zou ik graag een muur willen behangen van 4 meter en 2.50 meter hoog. Klusjes als (cilinder)sloten vervangen. Ophangen en aansluiten van lampen. Bijstellen waterreservoir toilet. Graag zou ik een offerte willen voor bovenstaande klussen.

Diverse werkzaamheden in een nieuwe woning

Over een aantal weken krijgen wij de sleutel van een vrijstaande woning. De woning is 9 meter lang en 7.40 meter breed. De woonkamer en 3 slaapkamer dienen te worden behangen, een muurtje gestuukt en een scheur in het stuukwerk van de garage gerepareerd. Daarnaast dient er op zolder een tussenwand met kozijn en deur geplaatst te worden zodat er een slaapkamer ontstaat. Graag maken wij een afspraak met de vakman zodat hij de ruimtes kan opmeten en de offerte kan maken.

Schilder- en montagewerk in huis

Badkamer plafond en muurtje schilderen. Kachel schilderen, behangen, rails ophangen, luxaflex ophangen, plankjes in kast.

Behang plus vloertegels snijden

1 enkel muurtje van 3*2 meter behangen. Daarna mogelijk berging behangen. Dan vloertegels snijden L-vorm in halletje 3*1.05 en 3.38*1.25. Gaat alleen om vloertegels snijden.

Tussenwand terugplaatsen

Het herplaatsen van een muurtje tussen 2 slaapkamers. Afmeting 2.40 x 4.00 meter inclusief het stucwerk zodat er overheen behangen kan worden en een vloerplint plaatsen. Gipsblokken denk ik.

Renovatie slaapkamer

Er moet het volgende gebeuren voor de renovatie van een slaapkamer: 1 Vewijderen vloerbedkking 2 Vewijderen behang 3 Bijstucken van een muurtje 4 Leggen van Laminaat 5 Behangen met garnolbehang 6 Monteren van nieuwe slaapkamer/kast De slaapkamer heeft een afmeting van 4,5 x 3 meter. Dit dient te gebeuren in 3 aaneengesloten dagen te beginnen op 7 of 12 september. Materialen koop ikzelf.