Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Motor van het knikarmscherm vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: motor van het knikarmscherm vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: motor van het knikarmscherm vervangen

Motor van het knikarmscherm vervangen

Betreft vervanging Somfy buismotor. Doek 585 cm breed. Uitval 300 cm.

Motor van knikarmscherm vervangen

Hoogte ophanging is 3200 mm, breedte scherm 4200 mm, uitval 3500 mm, waarschijnlijk benodigd somfy oreo 50 nm

Motor van knikarmscherm vervangen

Scherm is 4. 75 breed is een knikarmscherm en heeft 2 armen en uitval 2. 5 m Motor is verbrand moet dus vervangen worden. Het is een tussenwoning beneden. A.S.A.P.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van knikarmscherm maakt veel lawaai, waarschijnlijk veroorzaakt door te veel mechanische weerstand. Breedte 4,80 m, uitval 2,5 m.

Motor van het knikarmscherm vervangen

Ik heb een knikarm zonnescherm van ongeveer 25 jaar oud . Ik wil de motor laten vervangen want hij gaat nog moeilijk omhoog en omlaag en eventueel het doek. Het is in de tuin die makkelijk te bereiken is.

Knikarmscherm en rolluiken ophangen

Ik wil graag een knikarmscherm van 4.50 meter met elektrische motor beneden op laten hangen. Hij kan aan een gemetselde gevel opgehangen worden. Het scherm heb ik nog niet. En op de bovenverdieping 3 rolluiken handbediend op laten hangen. Voor drie ramen met houten kozijnen. De rolluiken moeten aan de gevel bevestigd worden. De rolluiken moet ik ook nog bestellen. Kunt u een schatting van de kosten voor het monteren geven? En als Praxis niet bezorgd, kunt u dan de materialen voor mij ophalen?

Motor van de zonwering vervangen

Ik heb een zonwering, knikarmscherm, 5 meter breed met een uitval van 2,4 meter. Deze is van Ommado met Somfy motor en afstandsbediening. Nu is de motor defect en ik wil deze laten vervangen en opnieuw afstellen. Tevens ook een zelfde tweede kleinere (3,2 meter), die ernaast hangt, nakijken en mogelijk afstellen. De nieuwe motor moet worden aangeschaft. De schermen zijn ongeveer 10 jaar oud en verder in prima staat, 1e eigenaar. Kunt u mij een vrijblijvende offerte geven aub?

Een knikarmscherm demonteren en monteren

Mijn buren willen hun knikarmscherm inruilen voor een screen, waardoor ik hun scherm kan overnemen. Het is een scherm van 3 meter breed en wordt door een motor aangedreven. De vraag is wat het kost om dit scherm te demonteren en vervolgens bij een raam van mijn huis te plaatsen. De ramen grenzen aan elkaar en bevinden zich beide op de begane grond.

Knikarmscherm plaatsen

Het gaat om een knikarm zonnescherm van 3 meter breed met een uitval van 2.50 meter. Geen motor, maar gewoon een draaislinger. Het betreft de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.

Somfy motor vervangen

Motor van knikarmscherm 500/300 vervangen door Somfy motor. Inclusief levering motor.