Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Monteren van zweefdeurkasten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: monteren van zweefdeurkasten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: monteren van zweefdeurkasten

Kasten met zweefdeuren monteren

Ik wil twee zweefdeurkasten van 150 cm breed laten plaatsen.

Monteren van zweefdeurkasten

Betreft het monteren van 2x zweefodeurkast alpha 180 cm.

Bologna zweefdeurkasten afmonteren

Wij hebben 2 Bologna zweefdeurkasten gekocht en zijn al begonnen met het monteren daarvan. 1 kast is zover dat de deuren erin gehangen kunnen worden, bij de 2e kast moeten de deuren nog in elkaar gezet worden. Wij krijgen dit montagewerk van de deuren zelf niet voor elkaar en willen dit graag uitbesteden aan een vakman. Vooraf ontvangen wij graag uw prijsindicatie.

GAMMA-kasten monteren

Gaarne voor ons 2 GAMMA-kasten in elkaar zetten: 2 x ALPHA zweefdeurkasten. Voorkeursdata: vrijdag 24 februari of vrijdag 3 maart.

Alpha zweefdeurkasten monteren

Ik wil 2 zweefdeurkasten laten bezorgen en monteren. Het gaat om de zweefdeurkast Alpha wit/Lariks 120 cm.

Sigma zweefdeurkasten monteren

Ik zou graag 2 Sigma zweefdeurkasten van Gamma laten monteren in Boxmeer. Graag een offerte.

Alpha zweefdeurkasten monteren

Ik wil graag 2 zweefdeur kasten Alpha laten plaatsen en monteren met twee legplanken sets en twee softclosing ten behoeve van sigma Alpha. Per kast is de breedte 150 cm. 1 zweefdeurkast Alpha plaatsen en monteren met één legplankenset en één softclosing ten behoeve van sigma Alpha. De kast is breed 180 cm.

Zweefdeurkasten Lucca monteren

Ik heb 2 zweefdeur kasten van het merk Lucca gekocht bij Praxis. Het zijn kasten met een hang en leg gedeelte. Wat gaat het kosten als de klusdienst deze 2 kasten in elkaar zet voor mij?

GAMMA kasten type Delta laten monteren

Ik heb twee zweefdeurkasten die gemonteerd moeten worden, het gaat om de kast Delta 509932. Per stuk is de kast 222 x 200 x 65 centimeter groot. Wat zou hier van de prijs worden?