Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laten monteren van split unit airco? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laten monteren van split unit airco. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laten monteren van split unit airco

Airco installeren

Een split airco monteren in een slaapkamer

Laten monteren van split unit airco

Ik ga een split unit (airco) aanschaffen en wil deze graag laten plaatsen in de slaapkamer. De buiten unit zal beneden op de grond geplaatst moeten worden en dan zal de verdere buizen werk en bedrading naar boven moeten en dan door de muur naar binnen. (deze muur is van hout en isolatie) binnen airco aan de muur worden geplaatst deze is van beton. Voor verdere info is het denk ik verstandig om langs te komen en de situatie te bekijken.

Het monteren van twee airco Qlima

Bij aanschaf van 2 Qlima split airco units (2,6 kw en 3,2 kw), zou ik graag willen weten wat het kost om deze te monteren en inbedrijf te stellen. Beide kunnen aan de buitengevel van het huis worden gemonteerd of op het dak van de carport. 1x unit (3.2 kw) is voor de 1e etage, de 2,6 kw is voor de 2e etage (zolder). De airco's zijn nog niet aangekocht.

Split airco monteren

Ik wil een split airco monteren op zolder. De buitenmotor komt aan de zijkant huis boven garage.

Airconditioning installeren

Ik wil een Tristar split unit airco AC5426 3,2kw kopen bij Praxis (1 buitenunit en 2 binnenunits) en deze laten monteren/ installeren.

Q lima split airco plaatsen

Ik wil graag een Q lima split airco sc5225, 2,6 kW laten monteren. Airco plaatsen in slaapkamer,hangend. Buitengedeelte kan op aanbouw dus geen steigers nodig. Vakman kan deze airco ook aanschaffen.

Montage split airco

Ik zoek iemand voor het monteren van een splitairco. Er zal een gat moeten worden geboord waardoor de leidingen erdoor kunnen.

Montage split airco

Wil graag weten wat het kost om een split airco te laten monteren.

Airco monteren

Ik wil graag een tristar split airco laten plaatsen. Type ac 5426

Monteren van een split airco unit

Ik wil graag een split unit airco laten monteren en aansluiten op de zolderkamer.