Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montagewerk in de woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montagewerk in de woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montagewerk in de woonkamer

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het gaat om: 1. Jaloezieën in de badkamer, 2 ramen 2. Jaloezieën in de woonkamer, 2 grote /lange ramen. 3. Jaloezieën in de keuken, 2 ramen. 4. Het boren van gaten in de muur van het volgende: 2 Tomado rekken, 3 skateboards, 2 lijsten. Alle jaloezieën plus installatiemateriaal moeten nog aangeschaft worden, overig is al aanwezig. Zou u mij een indicatie willen geven van alle punten apart? Ik heb geen specificatie van oppervlakten voor de jaloezieën maar hopelijk kunt u mij een indicatie per m2 geven?

Montagewerk in de woonkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uit voeren: - 25 meter plinten op staand; - Spiegel op hangen; - Lamp aan de muur ophangen; - Plank demonteren boven de wasmachine.

Klus- en montagewerk in huis

Wij willen over enkele maanden graag wat klussen in onze woning laten verzorgen. We zullen 2 nieuwe Luxaflex raamdecoraties kopen en willen die laten monteren. Ook willen wij in onze houten vloer in de woonkamer een luik laten verplaatsen. Het luik voor het opnemen van de waterstand zit nu niet op de juiste plek. Verder willen we ruim 25 m² laminaat laten leggen. We laten de klussen hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Montagewerk in het woonhuis

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het gaat om het ophangen van: 2 plissé gordijnen batamasysteem, twee lampen in de keuken en de woonkamer en een badkamer douchestang met douchekop.

Houten jaloezieën, meubels en lampen monteren

Montagewerk in huis. Klant heeft een tweetal houten jaloezieën gekocht die ze wil laten monteren. In de woonkamer is het een maatwerk jaloezie (levertijd Gamma geschat op 3 weken) en in de slaapkamer betreft het 1 raam dat uit 3 delen bestaat. Hier moeten drie delen jaloezie voor gemonteerd gaan worden. Tevens dienen er een tweetal plafonnières gemonteerd en aangesloten te worden in diverse ruimtes. De elektrische aansluiting zijn op de juiste plaats aanwezig. Klant wenst eventueel ook meubels te laten monteren. Dit betreft een dressoir en salontafel. Mogelijk moet dit later worden uitgevoerd, omdat de levertijd nog niet bekend is.

Montagewerk in de woning

Ik wil in vier kamers gordijnrails laten ophangen. Ik wil 4 planken laten ophangen. Ik wil 4 plafonnières laten ophangen en 1 hanglamp in de woonkamer.

Klus- en montagewerk in huis

1. Nieuwe tv in woonkamer bevestigen met muurbeugel. 2. Oude tv woonkamer verplaatsen naar slaapkamer. 3. Lamp van de woonkamer naar de keuken verplaatsen en nieuwe lamp ophangen in de woonkamer. 4. Lamp in slaapkamer verwijderen en nieuwe plaatsen. 5. Gordijnrail bevestigen in slaapkamer.

Montagewerk in huis

Ik wil een aantal zaken in min woning laten monteren. Het betreft: - laten plaatsen van een douchewand; - een thermostatische douche mengkraan plaatsen; - 2 lampen ophangen, lamp in de woonkamer en een lamp in de keuken vervangen, een lamp boven de wastafel plaatsen; - een lamp op het balkon plaatsen, er is reeds een aansluiting

Vloer- en montagewerk

Vloer- en montagewerk: - Ik heb lampen voor aan het plafond uitgezocht en ik zoek iemand die ze voor mij wil ophangen. Het zijn in totaal 8 lampen. - Een aantal (kleding)kasten in elkaar zetten. Drie kasten met twee deuren of tweedelig in de woonkamer. - En vinyl laminaat leggen. Ongeveer 80 m2 op een betonnen ondergrond. De vloer is glad. Graag wil ik de kosten van de montages en het leggen van de vloer weten.

Laminaat leggen en montagewerk in huis

Ik wil laminaat laten leggen woonkamer en hal. Ik wil 1 houten jaloezie laten ophangen en plafond lamp 2x. Graag contact via de mail. Ik ben op dit moment telefonish niet bereikbaar.