Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montageklussen in huis doen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montageklussen in huis doen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montageklussen in huis doen

Montageklussen in huis doen

Ik woon al een jaar in mijn nieuwe woning en er moeten diverse gordijnrails, lampen, schilderijen en nog diverse klusjes gedaan worden. Daar zoek ik iemand voor. Graag wil ik hiervoor een offerte en een afspraak maken.

Diverse montageklussen in huis

Ik zou graag een aantal montageklussen laten uitvoeren. Ik wil graag 3 lampen laten ophangen. Ook laat ik graag een badkamerkastje monteren. Verder zou ik graag 3 schilderijen laten ophangen. Misschien dat ook nog een kapstok moet worden opgehangen. Alle materialen zijn al beschikbaar. Ik heb geen gereedschap en ook geen ladder om de lampen op te hangen. Er zijn hier hoge plafonds. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Montageklussen in huis

Mijn schoondochter woont op Texel en wil een 2-deurs kast (zweefdeuren) laten monteren en een douchewand bij de inloopdouche. Ik vraag voor haar graag een offerte aan.

Montageklussen in huis

Mijn televisie hangt met een beugel aan een betonnen muur. Ik wil die laten demonteren en op een andere plek in mijn woning weer laten monteren. Ook wil ik de beugels van een gordijnroede aan de muur laten bevestigen. Er moet in de betonnen muur worden geboord voor deze klussen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis en schuur laten monteren. Het gaat om een schilderijenrail, een plisséhor voor de achterdeur, een trekschakelaar voor een lamp, een lamp in de schuur en een buitenlamp aan de schuur. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Alle materialen zijn hier al aanwezig.

Montageklussen in huis

Ik wil twee dingen in mijn huis laten monteren. Het betreft het ophangen van een keukenlamp en het opzetten van een lamel in de slaapkamer.

Montageklussen in huis

Ik wil in mijn woning een rolgordijn laten monteren op een holle muur en een gordijnrail op het betonnen plafond. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Diverse montageklussen

Mijn dochter is fulltime aan het werk en ik regel nu dat er enkele klussen in haar huis kunnen worden afgerond. Er is een nieuwe toiletzitting gekocht en die moet gemonteerd worden. Verder moet er een schilderij en boekenkast worden opgehangen en een modem. De woensdagochtend of vrijdagmiddag heeft onze voorkeur. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen in huis

Mijn dochter woont sinds oktober op zichzelf. Ze heeft ongeveer 10 lampen die daar opgehangen moeten worden en wil in de woonkamer, keuken en slaapkamer diverse gordijnrails laten bevestigen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze montageklussen.

Verf-, vloer- en montageklussen in huis

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het opknappen van een slaapkamer. Het gaat om laminaat leggen + plinten en ondervloer in de slaapkamer. De maten zijn 3.68 meter lengte en 2.65 meter breed ook in de slaapkamer. Plafond schilderen: de maten zijn 3.68 meter lengte en 2.65 meter breed in de slaapkamer. Een stukje muur waar korrelpleister op geschilderd moet worden, maat is 20 centimeterbreed en hoogte is 2.58 meter in de woonkamer. 2 rolgordijnen ophangen + de rolgordijn moet gesneden worden op maat in de slaapkamer. Behangen van 2 rollen behang in de slaapkamer. Al het materiaal schaf bij Gamma aan.