Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse montageklussen in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse montageklussen in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse montageklussen in huis

Verschillende montageklussen in huis

Ik wil een afzuigkap installeren, een aantal tegels rond het aanrecht plaatsen van minder dan 1 m2, 6 binnendeuren installeren, en 8 lampen van het plafond installeren (geen schaal).

Diverse montageklussen in huis

Ik wil in de woning waar ik met mijn moeder woon 2 houten trapleuningen aan de muur naar de zolder laten bevestigen. Verder wil ik een raamuitzetter aan een bovenraam in de slaapkamer laten bevestigen. Er is verder ook een kleine elektraklus.

Diverse montageklussen binnenshuis

Ik zoek een vakman voor een aantal montageklussen in mijn huis. Het gaat om het aanbrengen van ongeveer 25 meter houten plinten. Verder moeten er een schilderij en een rek gemonteerd worden en 2 haakjes aan het plafond. Ik heb alle materialen in huis. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de gezamenlijke woning van mijn moeder en mijzelf. Ik heb de materialen hier al voor gekocht. Het gaat om het plaatsen van een raamsluiting, het plaatsen van een telescopische raamuitzetter en het plaatsen van een sluiting op een bovenraampje. Verder moet er een opbouw treklichtschakelaar worden geplaatst. Als laatste klus wil ik een paar haakjes laten monteren, zodat er een keukengordijn of vitrage geplaatst kan worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal montageklussen laten uitvoeren: het gaat om het ophangen van een televisie en 4 boekenplanken, monteren van een IKEA-kast, monteren van 2 rolgordijnen en ophangen van een lamp. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor uw prijsindicatie is.

Montageklussen in huis doen

Ik woon al een jaar in mijn nieuwe woning en er moeten diverse gordijnrails, lampen, schilderijen en nog diverse klusjes gedaan worden. Daar zoek ik iemand voor. Graag wil ik hiervoor een offerte en een afspraak maken.

Diverse montageklussen in huis

Ik zou graag een aantal montageklussen laten uitvoeren. Ik wil graag 3 lampen laten ophangen. Ook laat ik graag een badkamerkastje monteren. Verder zou ik graag 3 schilderijen laten ophangen. Misschien dat ook nog een kapstok moet worden opgehangen. Alle materialen zijn al beschikbaar. Ik heb geen gereedschap en ook geen ladder om de lampen op te hangen. Er zijn hier hoge plafonds. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Montageklussen in huis

Mijn schoondochter woont op Texel en wil een 2-deurs kast (zweefdeuren) laten monteren en een douchewand bij de inloopdouche. Ik vraag voor haar graag een offerte aan.

Montageklussen in huis

Mijn televisie hangt met een beugel aan een betonnen muur. Ik wil die laten demonteren en op een andere plek in mijn woning weer laten monteren. Ook wil ik de beugels van een gordijnroede aan de muur laten bevestigen. Er moet in de betonnen muur worden geboord voor deze klussen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis en schuur laten monteren. Het gaat om een schilderijenrail, een plisséhor voor de achterdeur, een trekschakelaar voor een lamp, een lamp in de schuur en een buitenlamp aan de schuur. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Alle materialen zijn hier al aanwezig.