Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage

Montage douche cabine

Montage douche cabine badkamer

Plafondventilator in slaapkamer installeren

Ik wil graag een plafondventilator met lamp in de slaapkamer laten plaatsen. Is inmiddels aangekocht, maar zit nog in de doos. Merk Westinghouse. Volgens de handleiding dient de montageplaat 15,9 kg kunnen dragen. De montage kan plaatsvinden op de bestaande aansluiting.

Zonnescherm ophangen

Zonnescherm vervangen door een Praxis zonnescherm op de begane grond. Montage aan houtenwand. Oude zonnescherm graag afvoeren.

Hobbybox Biohort monteren

Ik heb de hobbybox van Biohort gekocht, afmeting 1.60 breed en 79 cm diep en 83 cm hoog voor plaatsing op balkon. Het bouwpakket van Biohort en montage dient op op balkon plaats te vinden, alles is aanwezig vanuit Biohort. Het zou fijn zijn als u ervaring heeft met Biohort producten zodat u weet hoe een en ander in elkaar te zetten. De box is besteld bij Praxis, ik moet afwachten wanneer datum van levering box is.

Verschillende montage klussen

Ik zoek een klusbedrijf dat verschillende dingen kan komen monteren. Het gaat om een zonnescherm (vervangt geen oudere, moet op de 3e verdieping worden opgehangen), 2 x horren voor een schuif / kiepraam (moet wellicht nog op maat gemaakt worden) en 2 x 'screens' tegen de zon in de slaapkamer (2 x ramen van 1.50 meter breed). Materialen mogen aangeleverd worden door de vakman.

Zonnescherm vervangen

Montage van een knikarm zonnescherm met handmatige bediening. 300 cm met een uitval 250 cm, aan de achtergevel op de begane grond. Plus verwijderen en zo mogelijk afvoeren van bestaande zonnescherm met dezelfde afmetingen.

Leuning in trappenhuis maken

Ik heb een leuning in mijn trappenhuis nodig: grenen 270 cm en 2 of 3 simpele zilverkleurige leuninghouders die zo min mogelijk in de weg zitten. Materialen en montage en mogelijk beitsen. Tot 1 juli is er een aanbieding bij Gamma. Ik zou graag willen dat de vakman de leuning regelt.

Montage van plisse horren

Ik heb bij Gamma 2 plissé horren voor deuren gekocht: Grijs RALserie.

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.