Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage van een zonnescherm met knikarmen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage van een zonnescherm met knikarmen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage van een zonnescherm met knikarmen

Montage van een zonnescherm met knikarmen

Het gaat om de montage van een knikarm zonnescherm van ongeveer 3 x 2,5 meter (uitval scherm) voor de begane grond in de achtertuin. Er moeten 4 gaten geboord worden in het beton, en met bijpassende bouten moet het zonnescherm geplaatst worden.

Montage van een zonnescherm

Kunt u mij een indicatie geven betreft de kosten van het monteren van een zonnescherm. (250 breed)

Montage zonnescherm op begane grond

Ik heb een 2e hands knikarm-scherm dat ik graag door een ervaren vakman op onze begane grond wil laten ophangen. Als eerste moeten er 6 gaten worden geboord en het zonnescherm met 6 grote schroeven worden vastzetten. Het zonnescherm weegt max 50 kg en is reeds aanwezig.

Jaloezieën ophangen

Ik heb jaloezieën nodig in de slaapkamer 2x 180x 200 ben licht gehandicapt en alleenstaand zou erg graag mijn bestelling ook gemonteerd willen hebben tevens moet men op het balkon meten wat een zonnescherm gaat kosten incl. Montage

Zonnescherm montage

Zonnescherm plaatsen van 395 x 250 cm. Wij hebben er al eerder een gehad dus er zitten al punten in de muur. Wij weten alleen zeker of wij het juiste formaat zonnescherm hebben. Ze zijn nu in de reclame namelijk. Graag materialen in overleg.

Knikarm zonnescherm montage

Mijn zonnescherm (verano porto elektrische)b.4. 5m en uitval 2. 5 in de tuin,is door een windvlaag uit de muur gekomen,en moet opnieuw gemonteerd worden,Wat zal deze montage kosten,denk moet met een kapsteun/muursteun bevestigd worden

Zonnescherm montage

I want to place a sunscreen.

Zonnescherm plaatsen

Het gaat om het ophangen en de montage van een zonnescherm met elektrische motor. De breedte is 3 meter.

Zonnescherm monteren

Montage van vensterzonwering. Het is één hoog en graag de oude zonwering verwijderen en afvoeren.

Zonnescherm ophangen

Ik wil graag een zonnescherm laten ophangen, breedte maat is 550 cm met een uitval van 2 meter, inclusief elektrische bediening via schakelaar. Geen montage materiaal aanwezig.