Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage rolluik op elektrisch velux dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage rolluik op elektrisch velux dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage rolluik op elektrisch velux dakraam

Montage rolluik op elektrisch velux dakraam

Montage rolluik op 1e verdieping. rolluik is in mijn bezit en bij praxis gekocht. Velux dakraam en rolluik zijn elektrisch gestuurd. Er moeten ook nog rolluiken of screens beneden komen maar die moeten nog worden opgemeten.

Inmeten en montage van rolluiken

Graag inmeten van 3 rolluiken (2 rolluiken 1e etage, 1 rolluik begane grond) en zodra deze binnen zijn monteren daarvan.

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.

Hor monteren in een aluminium kozijn

Ik ben voor ons huis op zoek naar een op maat gemaakte hordeur voor een enkele schuifpuideur. Hij moet in het kozijn worden gemonteerd. Er zit voor het kozijn een rolluik gemonteerd wat de montage eventueel kan belemmeren. De maten zijn breed 102 cm en hoog 256 cm.

Montage van een rolluik

Wij willen rolluiken laten plaatsen voor een schuin Velux dakraam 1 x ggu pk 10 en eventueel 1 x ggl c 02. Graag offerte per soort en voor elektrisch (alles ook elektriciteit) en handbediend. Hopelijk heeft u voldoende informatie.

Elektrisch rolluik inkorten

We hebben een elektrisch rolluik van 190 cm breed en moet 0,5 cm ingekort worden. En foute montage herstellen (zie foto).

Rolluik aanleveren en monteren

Het leveren en monteren van een rolluik kleur V07. Breedte 1 m Hoogte 1.64 m handbediening, standaard bak. Montage op 2e etage. Prijsopgave vooralsnog alleen per e-mail.

Rolluik en buitenzonwering plaatsen

Het betreft het plaatsen van een knikarm zonnescherm, handbediend op de begane grond. Het is een snelle montage door middel van 4 bouten. De afmeting is 4.50 meter breed.

Reparatie Heroal rolluik

Heroal rolluik (wit) is door de storm uit z'n voegen gewaaid. Een aantal geleiders aan de zijkanten ontbreken. Verder werkt de motor etc. Nog wel alleen loopt het vast indien gebruikt. Het betreft een Heroal rolluik van 300 cm x 120 cm. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie incl. inmeten, montage en voorrijkosten.

Elektrisch rolluik ophangen

Het betreft de montage van een elektrisch rolluik van 3,30 meter breed. Deze moet op een hoogte van 7 meter gemonteerd worden, bij de woning is dan ook voldoende ruimte voor een steiger.