Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meubels verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meubels verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meubels verplaatsen

Waterschade aan wanden en vloeren herstellen

Ik wil een offerte aanvragen voor herstelwerkzaamheden. Plaatsen vloerbedekking slaapkamer 30 m2 Plaatsen vinyl slaapkamer 17 m2 Plaatsen vinyl slaapkamer 20 m2 Plaatsen vinyl gang 15 m2 Behangen slaapkamer 40 m2 Verplaatsen van meubels tijdens plaatsen van vinyl en vloerbedekking

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Ik wil graag de TV meubel(vrij zwaar), de bank, de eettafel en een paar kleine kastjes vanuit de woonkamer naar de serre laten verplaatsen en een week later weer terug laten plaatsen. Serre en woonkamer liggen naast elkaar op de eerste verdieping. Verhuis afstaand is +/- 3 meter. Wat gaat dat kosten?

Meubels verplaatsen

Ik ben op zoek naar sterke mensen welke mij kunnen helpen met het naar boven brengen van 1 kledingkast, ledikant en commode voor de babykamer. Dit uiteraard tegen vergoeding. Svp via email contact opnemen.

Schilderen en laminaat leggen in de woning

Graag een offerte voor het schilderen van de muren; de buitengevel en stukken van andere wanden. Ook laminaat leggen (maximaal 116 vierkante meter). Kunt u ook het oude hoogpolige tapijt verwijderen? Er is vloerverwarming aanwezig. Kunt u ook de meubels voor mij verplaatsen? Een Lundia kast moet uit elkaar gehaald worden. De klus moet binnen enkele dagen afgerond zijn. De materialen wil ik bij Gamma aanschaffen.

Vinyl leggen, schilderen en behangen

Vinyl leggen: keuken, huiskamer en de hal bij de voordeur plus de hal bij de achterdeur. Inclusief meubels (wasmachine) verplaatsen (haal wel alles leeg), oud vinyl weghalen en wegbrengen. Trap schuren en verven. Het witten van de keuken en de bijkeuken en behangen van een gedeelte boven de trap (geen moeilijke motiefjes) en boven in de hal. Oud behang verwijderen en afvoeren. Woonkamer is ongeveer 16 m2, de keuken 6 m2, hal achterdeur is ongeveer 2 m2, hal voordeur 3.50 m2 en de hal boven is 3.50 m2.

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Meubels moeten naar andere ruimte in huis en na een week weer teruggeplaatst worden. Betreft: Kast, tafel, bank en stoelen, etc.

Laminaatvloer opnieuw leggen en meubelen verplaatsen

Op de tweede verdieping moet een plank vervangen worden. Omdat het laminaat in een keer is gelegd, zonder drempels, moet de hele vloer eruit omdat de schade in het eerste gedeelte zit. Vervolgens moet het laminaat weer worden terug gelegd inclusief de plinten. Het betreft 2 slaapkamers en een halletje van in totaal 35 m2. Er zijn nog reserve planken aanwezig. Voor het leggen van een vloer moeten de volgende meubelen van de tweede verdieping naar de eerste verdieping worden verplaatst via een brede trap: - Schuifkast 180 x 200 centimeter; - Boxspring bed 140 x 200 centimeter; - 2 x Bureau plus ladenblok; - 2 x stellingkast 130 x 170 centimeter. Nadat de vloer geplaatst is, moeten de meubels weer terug worden geplaatst. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Meubels verplaatsen

Mijn verzekering wil een offerte omdat ik waterschade hebt. Er komt een nieuwe vloer in, en daarom moeten er meubels (kasten, bankstel, was en afwasmachine, koelkast ) verzet worden wat gaat mij dat kosten kosten

Laminaat verwijderen en meubels verplaatsen en demonteren

Verwijderen van laminaat van gang en 2 kamers en alle meubelen die daar uit komen moeten als dat lukt in de huiskamer woorden gestald.

Wij zijn op zoek naar een klusjesman die ...

Wij zijn op zoek naar een klusjesman die een keer in de zoveel tijd voor ons bedrijf klussen kan uitvoeren. Bureaus omhoog, dingen verplaatsen, meubels verplaatsen, tapijt verleggen. Kortom, de huis, tuin en keukenklusjes.