Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meubels in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meubels in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meubels in elkaar zetten

Meubels Leen Bakker in elkaar zetten

Ik wil bij Leen Bakker een eettafel, salontafel met lade, een dressoir met deuren en laden en een boekenkast met 2 deuren kopen en in elkaar laten zetten.

Ikea meubels in elkaar zetten

Ik heb een TV meubel om in elkaar te zetten inclusief deurtjes recht hangen, een roomdivider en een kastje voor boven de TV die ook deurtjes heeft.

Meubels in elkaar zetten

Het betreft 3 meubels van de Amalfi woonserie van Leenbakker. Het gaat om een dressoir van 190 cm, een tv meubel van 140 cm en een boekenkast van 170 cm.

Leen bakker dressoir en tv kast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van deze meubels, dressoir en tv kast (lowboard)

Meubels uit de woonkamer verplaatsen

Ik wil graag de TV meubel(vrij zwaar), de bank, de eettafel en een paar kleine kastjes vanuit de woonkamer naar de serre laten verplaatsen en een week later weer terug laten plaatsen. Serre en woonkamer liggen naast elkaar op de eerste verdieping. Verhuis afstaand is +/- 3 meter. Wat gaat dat kosten?

Meubels van Leen Bakker monteren

Ik wil een eettafel, barkast, tv meubel en bijzettafel in elkaar laten zetten, het zijn meubelen van de Leen Bakker.

Meubels in elkaar zetten

Graag wil ik een kledingkast in elkaar laten zetten op in de week van/vanaf dinsdag 13 juni. Afmeting kast 210 x 270 x 60 cm. Het is een schuifdeurkast en het adres is in Amsterdam. De kast zal maandag geleverd worden.

Meubels en lampen in huis monteren

Ik zoek iemand die lampen bij mij in huis kan ophangen en een dressoir eetkamertafel + 4 stoelen in elkaar kan zetten.

Schilderen en laminaat leggen in de woning

Graag een offerte voor het schilderen van de muren; de buitengevel en stukken van andere wanden. Ook laminaat leggen (maximaal 116 vierkante meter). Kunt u ook het oude hoogpolige tapijt verwijderen? Er is vloerverwarming aanwezig. Kunt u ook de meubels voor mij verplaatsen? Een Lundia kast moet uit elkaar gehaald worden. De klus moet binnen enkele dagen afgerond zijn. De materialen wil ik bij Gamma aanschaffen.

Montage van meubels

Ik zou graag willen weten wat het kost om een garderobekast de Delta zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat white wash in elkaar te laten zetten. En of jullie ook meubels in elkaar zetten van een andere winkel? Dat zou dan gaan om een dressoir en één nachtkastje. De factuur moet eerst naar de verzekeraar. Er loopt een rechtszaak met ze. Wat zou dat gaan kosten?