Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meer dan 20 klussen in en om het huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meer dan 20 klussen in en om het huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meer dan 20 klussen in en om het huis

Rubber in een draai kiepraam vervangen

Ik heb een draai kiepraam van maco en ik wil hier de rubbers van laten vervangen. Deze lijkt niet meer goed af te sluiten, waardoor ik meer omgevingsgeluid hoor dan normaal. Ik heb wel het idee dat het rubber in het hout zit vastgemaakt op een bepaalde manier. Ben vooral benieuwd wat dit kost en of mensen hier ervaring mee hebben

Reiningen woning

Het betreft binnenwanden, plafonds en vloeren het gaat om iets meer dan 100 m2 wat gereinigd moet worden.

Meerdere kozijnen vervangen

Ik heb een aantal kozijnen die ik wil laten nakijken. Deze sluiten niet meer goed. Misschien moet het kozijn in zijn geheel vervangen worden. het gaat om 2 dakkapellen en een raam in een muur. Deze wil ik dan vervangen hebben voor houten kozijnen met dubbelglas. 2e verdieping: 2 dakkapellen, 1 met 4 ramen waarvan 2 open kunnen, (300 x 90 cm), de ander heeft 1 raam dat open kan (90 x 60 cm). Een 3e raam, geen dakkapel, dat bestaat uit 2 openslaande ramen (140 x 90 cm). Probleem is dat ramen niet goed meer sluiten en enkel glas. Huis dateert uit 1925. Denk dat het nodig is de situatie ter plekke te beoordelen om de juiste offerte te kunnen maken.

Toilet werkt niet zoals het moet/ reservoir

Graag wil ik u het volgende vragen. Wij hebben een toilet van Grohe inbouw nu 1,5 jaar oud. Deze heeft twee knoppen voor het doorspoelen, klein en groot. Nu blijft de grote steeds hangen, dus als deze gebruikt is blijft hij doorlopen en stopt dan niet meer. Soms lukt het wel door op de knop te tikken/ drukken maar meestal niet. Kunt u mij een indicatie geven wat de kosten ongeveer zullen zijn om dit te laten repareren door uw bedrijf/monteur? Ik hoor het graag. Graag per mail! Met vriendelijke groet,

Tuin bestrating leggen

Wij willen graag de bestrating in de tuin opnieuw laten leggen. Stenen/tuintegels liggen er al, deze zouden er uit gehaald moeten worden, dan alles goed ophogen met extra zand en dan de tegels weer leggen (de kant die aan de onderkant lag nu aan de bovenkant). Uiteraard met randen en afwerking. Er is ook een hortensia (plant) die mogelijk verplaatst kan worden om meer ruimte te creëren voor een extra stuk met bestrating. Zou fijn zijn als dit binnen korte tijd plaats kan vinden (enkele weken?). Ik denk dat het ongeveer 2-3cm moet worden ogpehoogd, het zijn tegels van 20 x 30. Tuin is ongeveer 5x9 m2.

Kleine badkamer renovatie+overige

na lekkage douche (die is nu afgesloten), besloten om een nieuwe douche te laten plaatsen. Nieuwe douche + douchebak + sifon + potenset + doucheset + shampoobakje aanwezig, tegels komen donderdag. Niet aanwezig: tegellijm, voegspul, impregneermiddel en radiator met meer vermogen dan ik nu heb. Gaat dus om verwijderen oude douche= hoekdouchecabine, los van de muur, waterleiding in muur maken, geen tegels achter de douche, deze dus zetten+voegen+impregneren, douche plaatsen (hoekinstap 90 cm) en radiator demonteren/monteren. Overige= lek in dakgoot repareren, lichtschakelaar monteren (aanwezig), buitenmuur opnieuw voegen boven schuifpui en een wandlamp bevestigen+2 gaten boren in betonnen muur. Dat was het. Alvast bedankt.

Kruipruimte opschonen

In de kruipruimte is bouw en sloopafval aanwezig. Dat moet worden verwijderd. Gaat over ongeveer 70 m². Indien u meer kwaliteit heeft dan zijn er wellicht meerdere werkzaamheden uit te voeren. Kruipruimte is 30 tot 40 cm hoog, ook graag afvoeren .

Ophangen handdoekrek aan plafond

In onze badkamer hebben we een zwaar handdoekrek (van metalen stangen) die aan een plafond is opgehangen van gipsplaten. Het rek is met ogen opgehangen aan haken die in het plafond zijn bevestigd (al dan niet correct) met hollewand pluggen. Een van de pluggen lijkt los te laten, het handdoekrek moet dus opnieuw worden opgehangen, zodanig dat er kans meer is dat het rek onverwacht naar beneden komt.

Badkamer renovatie

Onze badkamer van 240 bij 186 cm is aan renovatie toe. De aanwezige badkuip, douchecel en wasbak moeten eruit. De wandtoilet en -radiator moeten - indien mogelijk - verplaatst worden. Zonder badkuip maar met nieuwe douchecel en wasbak willen wij zowel meer bewegings- als kastruimte realiseren. Waterleidingen en afvoer in muren en vloer moeten omgeleid worden, gevolgd door installaties en opnieuw tegelen. Graag had ik foto's en tekeningen willen bijvoegen, maar dan verdwijnt de verzend-knop. Die zijn opvraagbaar. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Slot repareren, ketel controleren en nog een aantal kleine klusjes

Graag zou ik een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om: 1) Van de achterdeur is het slot doorgedraaid, terwijl de deur op slot is. We krijgen hem niet meer van het slot. Bedoeling is om het slot (en evt. klink) te vervangen. Ik heb zelf de klink verwijderd, maar cilinder zit vast. 2) Ketel op zolder is kapot. Elke dag is de druk weg en slaat de verwarming niet aan. Die vullen we dan bij. Volgens info zou het expansievat kunnen lekken, maar we kunnen letterlijk geen expansievat vinden. 3) Voordeurslot oliën en evt. enkele kleine "plak/lijm" klusjes. Dit zal niet zo lang duren.