Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Markiezen laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: markiezen laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: markiezen laten plaatsen

Markiezen laten plaatsen

Mijn vraag is: twee markiezen plaatsen. 1 van 1 meter breed en 1 van 2,50 meter breed. Wat zijn de montagekosten?

Markiezen op kozijnen plaatsen

Ik wil graag 1 markies van 230 cm beneden plaatsen en twee van ongeveer 100 cm op de eerste verdieping plaatsen. Deze moeten op het kozijn geplaatst worden in verband met een te oude halfsteens muur. Ik heb houten kozijnen.

Markiezen met belettering voor restaurant

Ik wil graag 5 markiezen laten plaatsen boven de ramen van mijn restaurant. Er hangen nu 2 zonneschermen aan de gevel die verwijderd moeten worden.

Markiezen plaatsen

Wij hebben bij de Praxis 4 markiezen besteld. Deze markiezen dienen te worden opgehangen op een steensmuur bij een benedenwoning.

Markiezen laten plaatsen

Voor 3 ramen van 2,5 meter breed willen we graag markiezen laten plaatsen. Graag indicatie van prijzen en vrijblijvende offerte.

Markiezen plaatsen

Plaatsen en leveren van standaard markiezen: - hout; - handmatig - gestreept wit/donkergroen - 2x raam: kozijnmaat: 100 cm breed - 3x raam: kozijnmaat: 60 cm breed - inclusief materiaal - inclusief bevestigen. Dus graag een all in prijs.

Aanbrengen markiezen gevel bovenhuis

Het gaat om het bevestigen van 8 reeds aangekochte markiezen op 1 hoog, 2 hoog en 3 hoog, en tevens om de levering en bevestiging van 3 beveiligingshekjes voor openslaande ramen op 3 hoog. Markiezen zijn 1.20 meter per stuk. Er zal met een hoogwerker moeten worden gewerkt, en mogelijk moet er een parkeerverbod worden aangevraagd om deze hoogwerker te kunnen plaatsen.

Plaatsen van: 2 markiezen van 2.4 ...

Plaatsen van: 2 markiezen van 2.4 mtr 2 markiezen van 1.4 mtr 1 markies van 1 mtr 2 kozijnen met thermopain van 2.2 1 waterbord??