Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Markies op een balkon ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: markies op een balkon ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: markies op een balkon ophangen

Markies op een balkon ophangen

Ophangen van een markies (3.60 meter) op een balkon 2 hoog. Het elektrische zonnescherm moet weggehaald worden.

Zonwering leveren en plaatsen

Wij willen graag een markies op ons balkon, of zonwering, maar de bevestiging is niet makkelijk, dat wil zeggen: er moet maatwerk geleverd worden, dus graag een bedrijf dat ook zonwering levert en mee wil denken. Het gaat om een oud herenhuis, het betreft bevestiging aan de achterkant met daarboven een balkon. De breedte van de kamer is 3.30 meter.

Elektrische zonneschermen verwijderen

Wij hebben een markies die verwijderd moet worden van 3 meter breed. Het raam bevindt zich op de 2de verdieping en er bevindt zich geen balkon onder. Het raam is enkel via de tuin van de onderburen via een steiger bereikbaar en deels via de aanpalende balkonnetjes. Graag offerte. Wij wonen in Rotterdam.

Monteren van een markies

In sept. 2011 monteren van een markies, ik ga deze zelf bestellen. Hij komt op de bovenste etage van een appartement boven een rond balkon. Waarschijnlijk handmatig.