Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Maken van een trap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: maken van een trap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: maken van een trap

Trap relateerde klussen uitvoeren

Goedemorgen, Voor ons huis (uit 1894) willen we graag een nieuwe trapleuning met spijlen en onderkant laten maken. Liefst enigzins in de stijl van die periode, dus iig met een werkje in de spijlen. De trapleuning is nu dichtgetimmerd tot aan het plafond maar dit willen we weer openbreken. Tevens willen we dan graag een bijpassende balustrade voor de tweede (ongeveer 1,5 en 1 mtr. op de kopse kant). De betreffende trap is van de eerste naar de tweede en heeft vrij ondiepe tredes, is dus wat stijl. De exacte afmeting weet ik niet maar de hoogte van het plafond op de eerste is 3 m 12 De trap is iets van 4,3 meter lang. Het trapgat boven is iets van 2 bij 1. Kunnen jullie ook smetlatten (??) leveren voor de trapleuning van zowel beide trappen (van bg naar 1 en voor 1 naar 2).

Maken van een trap

Graag een vaste dichte trap maken van de eerste verdieping naar de zolder. Trapgat aanwezig, maar eventueel groter maken en daarnaast steunbalken plaatsen. Het zijn houten vloeren waarin gezaagd dient te worden. Het moet een trap worden van 13 trede. De borstwering dient binnen geplaatst worden. Landelijk / klassiek uitvoering. Combinatie hout & Inox / RVS, hout als materiaal. Greep met muurbevestiging als trapleuning.

Trapkast maken

Ik heb een huis gekocht. In de woonkamer zie je de onderkant van een dichte trap. Ik zou daar graag een trapkast willen laten maken voor bergruimte. Met een deur erin natuurlijk, planken en verlichting. Als ik dit laat doen, op wat voor factuur kan ik rekenen? Graag op de mail ivm werk.

Zolder trapgat maken en nieuwe trap plaatsen

Ik zoek een aannemer die een vast trap naar mijn zolder verdieping kan realiseren. Het gaat om het dichtmaken van het huidige trapgat, een nieuwe uit de betonnen vloer zagen en een vaste trap hieraan monteren.

Behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand

Ik heb diverse klussen in huis die uitgevoerd moet worden: De muur in de huiskamer is 16 m2 ongeveer. De hal opmeten De hal vloer opmeten De muur huiskamer behang klaar en behangen met foto behang. Graag helpen met correcte maat bestellen. De hal stucen De hal vloer tegels zetten. Ik haal ze zelf. De vloer gaat er uit en wordt glad gemaakt. De open muur dicht maken met schuif systeem wat sluit met magneet of op slot kan. Met onbewerkt hout wat tegen water kan en beitsen/ verven zoals de tafel kleur. Uitstekende bar gedeelte eruit halen. Helemaal aansluitend dicht. Trap verven wit, en muur slaapkamer wat plekjes glad maken. Graag prijs inclusief materiaal en BTW als dat van toepassing is. Ik heb een huisdier dus kan geen hele week opsluiten en wil deze klussen apart uit laten voeren.

Trap renovatie

Wij willen onze trappen laten bekleden of met pvc/laminaat renoveren. Het zijn 3 open trappen van 13 treden. Zonder zijkant met aluminium strip afwerken. Bekleden voorkeur antraciet slijtvast materiaal zoiets als Sisal. PVC of Laminaat in hout look. We kunnen nog geen goede foto’s maken omdat we de sleutel van ons nieuwe huis nog moeten ontvangen in april. Maar desondanks zou een prijsindicatie fijn zijn en wil ik die graag van de 2 genoemde opties. Een vaste prijs en duidelijkheid van wat er allemaal bij inbegrepen is geniet de voorkeur!

Trap met halve draai dichtmaken

Het dichtmaken van een trap met een halve draai, 13 treden. Trap staat in het zicht dus geen gebruik maken van latjes om de trap te dichten. Liefst contact opnemen per email.

Nieuwe trapleuning plaatsen

Trap is momenteel open aan 1 kant, maar hebben een kleine dochter, dus willen het graag veiliger maken met een houten trapleuning met spijlen.

Isoleren van de zolder en het leggen van laminaat

Zolderisolatie en woon klaar maken zolderverdieping. Er moet ongeveer 60 m2 aan de binnenkant worden geïsoleerd. Verder wil ik graag wat meer verlichting op zolder en een bergingsruimte. Ook zal er een gat moeten worden gedicht van een oude trap en een laminaat worden gelegd voor 60 m2, de vloer koop ik zelf.

Trap verplaatsen en draagmuren doorbreken

Bestaande trappen verwijderen en op een nieuwe plek een nieuwe wenteltrap plaatsen van de begane grond naar zolder. Dit inclusief oude trapgaten dichten en maken nieuwe trapgaten. ook laat ik graag 2 draagmuren doorbreken inclusief constructiewerk. Het gaat vooral om het constructie werk van de vloeren, trappen en wanden, afwerken hoeft niet. Het gaat om de muur in de slaapkamer, deze is 2,5 a 3 meter, staat haaks op de draagmuur van benedenverdieping. Beneden gaat het om een opening te maken in een draagmuur, de opening moet ongeveer 2 meter worden en wij denken dat hier een constructie gemaakt moet worden.

Partners

Partners van Casius