Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Maatwerk kasten in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: maatwerk kasten in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: maatwerk kasten in elkaar zetten

Maatwerk kasten in elkaar zetten

I am going to buy a closet and need someone to assemble it. The closet will be 4 by 2 meters.

Maatwerk kast van steigerhout maken

Heer/mevrouw, Ik wil een kast laten maken van steigerhout voor in een showroom. De afmetingen zijn: - hoogte 110 cm, - lengte 155 cm, - diepte 70 cm. In de lengte van 155 cm wil ik twee lades aan de bovenkant van de kast en daaronder twee kasten met een deur. Ik wil graag een offerte voor deze kast met materiaal in bezit en zonder materiaal in bezit. Ik heb in de bijlage een voorbeeld van een steigerhout kast, hoe ik het eigenlijk wil hebben.