Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luxaflex ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luxaflex ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luxaflex ophangen

Luxaflex inkorten, smaller maken en ophangen

2 x luxaflex inkorten/smaller maken en ophangen.

Ophangen van Luxaflux zonwering

Ik heb 2 lamellen (luxaflex) en 3 rolgordijnen op maat laten maken en zojuist opgehaald. Wat is de prijs om deze te laten monteren? Hoor graag van u. Vriendelijke groet.

Luxaflex rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 3 rolgordijnen (luxaflex) laten ophangen, inclusief rails. Het gaat om 2 ramen en 1 deur. Gewoon basiskleur wit is goed. Het opmeten moet ook gedaan worden omdat ik niet weet hoe dat moet.

Luxaflex ophangen

Ik zou graag 7 luxaflexen die ik via de Praxis heb besteld laten ophangen. Deze zullen op maat zijn. Ik zou dit graag maandag 19 februari laten doen. Als het goed is moeten ze dan binnen zijn, maar dat is nog een kleine onzekerheid.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag de prijs weten voor een luxaflex laten monteren boven een raam. Ik heb de luxaflex al gekocht. Het is voor 1 raam. Waarschijnlijk hoeft het niet ingekort te korten. Deze aanvraag is voor een cliënt. Graag eerst een indicatie zodat ik dat met cliënt kan bespreken.

Luxaflex ophangen

Ik heb luxaflex ingemeten en besteld in huis liggen, maar geen tijd om ze op te hangen. Het systeem daarvoor is allemaal aanwezig. Hoeveel kost het om dat te laten doen?

Verschillende klussen in huis

Er zijn na het verhuizen vorige week een aantal klussen blijven liggen. Het gaat onder andere om luxaflex inmeten en indien mogelijk qua passende maten ook monteren in houten kozijnen. Het monteren van 1 plafonnière en 1 lamp en verwijderen van de bestaande lampen. Daarnaast het ophangen van 3 spiegels en een paar planken. Materiaal heb ik niet in huis. Ik zou graag ook advies willen over het schilderen van de houten kozijnen van het raam.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag Luxaflex ophangen, op 2 ramen waarvan er 1 al hangt maar de touwtjes zijn gesprongen. Waarvan er dus 1 opnieuw touwtjes moet worden ingezet. Wat zou dit kosten? Rekent u een vast bedrag of een uurtarief?

Houten luxaflex inmeten en ophangen

Ik wil graag een globale offerte voor het opmeten en hangen van witte houten luxaflex. De breedte is ongeveer 3 meter en de hoogte ongeveer 2 meter.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag voor een keukenraam luxaflex op laten hangen, wat kost dat?