Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luxaflex ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luxaflex ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luxaflex ophangen

Luxaflex ophangen

Ik zou graag 7 luxaflexen die ik via de Praxis heb besteld laten ophangen. Deze zullen op maat zijn. Ik zou dit graag maandag 19 februari laten doen. Als het goed is moeten ze dan binnen zijn, maar dat is nog een kleine onzekerheid.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag de prijs weten voor een luxaflex laten monteren boven een raam. Ik heb de luxaflex al gekocht. Het is voor 1 raam. Waarschijnlijk hoeft het niet ingekort te korten. Deze aanvraag is voor een cliënt. Graag eerst een indicatie zodat ik dat met cliënt kan bespreken.

Luxaflex ophangen

Ik heb luxaflex ingemeten en besteld in huis liggen, maar geen tijd om ze op te hangen. Het systeem daarvoor is allemaal aanwezig. Hoeveel kost het om dat te laten doen?

Verschillende klussen in huis

Er zijn na het verhuizen vorige week een aantal klussen blijven liggen. Het gaat onder andere om luxaflex inmeten en indien mogelijk qua passende maten ook monteren in houten kozijnen. Het monteren van 1 plafonnière en 1 lamp en verwijderen van de bestaande lampen. Daarnaast het ophangen van 3 spiegels en een paar planken. Materiaal heb ik niet in huis. Ik zou graag ook advies willen over het schilderen van de houten kozijnen van het raam.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag Luxaflex ophangen, op 2 ramen waarvan er 1 al hangt maar de touwtjes zijn gesprongen. Waarvan er dus 1 opnieuw touwtjes moet worden ingezet. Wat zou dit kosten? Rekent u een vast bedrag of een uurtarief?

Houten luxaflex inmeten en ophangen

Ik wil graag een globale offerte voor het opmeten en hangen van witte houten luxaflex. De breedte is ongeveer 3 meter en de hoogte ongeveer 2 meter.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag voor een keukenraam luxaflex op laten hangen, wat kost dat?

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Grote hanglamp boven de eettafel ophangen. Stukje van 10x10 cm muur plamuren en schilderen. De muren zijn net gestuct alleen zat er nog een sensor bevestigd en die is er na het stucen pas afgehaald. Bevestigen van douche accesoires (2x toilethouder, handdoek haakje, zeepbakje). Bevestigen van luxaflex bij 2 ramen.

Rail ophangen

Ik wil graag een rail van ruim 4 meter lang op laten hangen voor Luxaflex lamellen. We zijn de ophangbeugels kwijt en laten die graag leveren.

Rail voor Luxaflex lamellen ophangen

Wij willen een rail van ruim 4 meter lengte voor onze aluminium Luxaflex lamellen aan het plafond laten bevestigen. We hebben geen beugels waar de rail aan hoort te hangen, die zijn wij kwijt geraakt. We ontvangen graag uw prijsopgave.