Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luxaflex en hordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luxaflex en hordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luxaflex en hordeur plaatsen

Luxaflex en hordeur plaatsen

Ik wil een hordeur en luxaflex laten plaatsen. Het moet nog wel opgemeten worden voordat ik het kan kopen. Luxaflex voor ramen van 60 cm breed en 140 cm hoog, 200 cm breed en 140 cm hoog, 60 cm breed en 140 cm hoog en tenslotte een van 130 cm breed en 140 cm hoog.

Hordeur, hor inzetramen en Luxaflex monteren

Ik wil meerdere horramen laten monteren, een hordeur en een Luxaflex.

Luxaflex hordeur repareren

Mijn Luxaflex oprolbare hordeur gaat aan de bovenkant niet meer open. Als je er aan trekt glijdt de deur niet soepel en loopt het gaas onder uit de rails. Je trekt de deur dan scheef. Terug gaat bijna ook niet meer. Het open en weer dicht doen van de palletjes in de tandwielen helpt ook niet.

Zonwering, hordeur, luxaflex demonteren en monteren

In december verhuis ik naar een nagenoeg identiek appartement, 20 meter verderop. Ik heb een zonwering (6 meter breed met electrische afstandsbediening), een hordeur (plisse), 2 horren van ongeveer 50x80cm en 4 x luxaflex. Kunt u mij een offerte uitbrengen van de kosten dit alles te laten demonteren, verhuizen en opnieuw te monteren? Prijs graag inclusief voorrijkosten en BTW. Bij voorkeur zou dit op 10 december moeten plaatsvinden.