Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luxaflex (2x) hor en badkamerlamp ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luxaflex (2x) hor en badkamerlamp ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luxaflex (2x) hor en badkamerlamp ophangen

Luxaflex (2x), hor en badkamerlamp ophangen

Ik wil graag luxaflex op mijn keukendraai-kiepraam en ook op raam bijkeuken buitendeur , beide met geleidekabel. Aan buitenkant keukenraam een zeer fijnmazige hor, inschuifbaar. Verder heb ik hier een badkamerlamp die gemonteerd moet worden. De hor en luxaflex moeten eerst opgemeten worden. Graag een offerte.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Grote hanglamp boven de eettafel ophangen. Stukje van 10x10 cm muur plamuren en schilderen. De muren zijn net gestuct alleen zat er nog een sensor bevestigd en die is er na het stucen pas afgehaald. Bevestigen van douche accesoires (2x toilethouder, handdoek haakje, zeepbakje). Bevestigen van luxaflex bij 2 ramen.

Luxaflex repareren

Graag willen wij Luxaflex jaloezieën geheel laten repareren (vooral koord defect) het gaat om 8 stuks van ongeveer 1. 2 meter breed en 80cm lang (2x 1,80 lang)

Rolgordijnen en 2x luxaflex ophangen

Ik heb 5 rolgordijnen die smaller gemaakt moeten worden en ophangen en 2x Luxaflex deze zijn wel op maat. Alle aan het hout van het kozijn bevestigen.

Luxaflex monteren voor alle ramen in huis

Door condens vanwege enkel glas heb ik steeds nieuwe gordijnen nodig, omdat er weer in de gordijnen komt. Ik ga nu over op Luxaflex. De Luxaflex voor een raam in de woonkamer, voordeur, achterdeur en 2x een GL4 dakraam in het schuine dak. En ik wil ook enkele plakplastic stroken onder de dakramen om inkijk te beperken. Later heb ik een behanger nodig. Ook ik heb ik iemand voor de kranen nodig. Dit in een later stadium.