Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Luik vervangen van kruipruimte en passage woonkamerkruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: luik vervangen van kruipruimte en passage woonkamerkruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: luik vervangen van kruipruimte en passage woonkamerkruipruimte

Luik vervangen van kruipruimte en passage woonkamerkruipruimte

Momenteel ligt het luik van de kruipruimte onder de vloer van de woonkamer en de kruipruimte is dus niet bereikbaar. Ik zou graag een nieuwe luik voor de kruipruimte willen laten maken in de hal en vervolgens een passage naar de kruipruimte onder de woonkamer laten boren. Op de betonnen vloer van de hal zijn tegels gelegd. Na overleg met een bouwkundige expert blijkt dit mogelijk te zijn. De nieuwe afmetingen heb ik nog niet bedacht.

Luik van de kruipruimte laten vervangen

Het luik van de kruipruimte moet vervangen worden, ik ontvang graag uw offerte.

Vloerluik in de gang vervangen

In de gang moet het vloerluik vervangen worden, nu is er een luik aanwezig zonder isolatie dat niet goed past. Ook de rand waar het vloerluik op ligt moet waarschijnlijk gerepareerd worden en in verband met vocht moet het luik beter afsluiten. Er hoeft niets afgevoerd te worden.

Zwenkarm van vlizotrap vervangen

Van onze Altrex vlizotrap is de zwenkarm verbogen. Deze dient verangen te worden. Luik heeft een afmeting van 120 x 70 cm.

Rolluikmotor vervangen

Ik wil een motor van het rolluik laten vervangen, het rolluik op de begane grond. Het rolluik is ongeveer 2.60 bij 1.60 meter. Boven moet een rolluik nagelopen worden en mogelijk even gesmeerd worden. En nog een derde luik ook even nakijken. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte en graag verneem ik wanneer u het zou kunnen uitvoeren.

Gerafeld lint van rolluik vervangen

Het op de eerste verdieping vervangen van een gerafeld lint van een -aan de buitenzijde gemonteerd, klassiek- rolluik. Lint is (nog) niet geknapt en rolluik functioneert nog. Indien men aan de buitenkant aan het luik moet werken (in weet niet zeker of de kap/bak open moet) is er wel een ladder nodig. Deze heb ik niet in mijn bezit.

Geknapte rolluikband vervangen

De rolluikband van stof is geknapt. Het luik zit naar beneden en de band is in het luik verdwenen. Ik wil deze graag laten vervangen door een band van sterk materiaal als het kan. Luik gaat elke dag open en dicht. Het luik bevindt zich op een benedenverdieping, te Utrecht. Graag ontvang ik een offerte inclusief uren, materiaalkosten en BTW. Bij voorbaat

Kruipluik in betonvloer laten maken

Ons kruipluik moet vervangen worden, het luik heeft de afmeting van 850 mm * 467 mm. Graag ontvangen wij een mooie offerte.

Reparatie of vervanging van rolluiken

Inspectie van 6 rolluiken en 1 rolluik repareren, er moeten nieuwe stukken in. Of het luik geheel vervangen. Alle luiken zitten op de begane grond. De rolluiken hebben alle handmatige bediening. Wie uit de buurt van Puth kan mij helpen?