Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Linten vervangen van rolluiken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: linten vervangen van rolluiken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: linten vervangen van rolluiken

Linten van rolluiken vervangen

Bij 2 rolluiken linten vervangen waarvan er eentje gebroken is. De rolluiken zitten op ongeveer 6 meter hoogte aan de voorgevel. Ook graag de rolluiken reinigen. De maten zijn ongeveer per rolluik 220 X 130 cm.

Linten vervangen van rolluiken

Ik heb buiten een windscreen van ongeveer 2. 2 meter lang, daarvan rolt het lint niet meer op. Graag zou ik willen dat dit lint vervangen wordt inclusief de houder ervan. Graag offerte middels mail.

Linten vervangen van rolluiken

14 Linten van de rolluiken vernieuwen. En bij 2 rolluik is het lint in de bak geschoten en gaat niet meer omlaag. En de rolluiken schoonmaken.

Lint van rolluik laten repareren

Bij 1 van mijn rolluiken is het lint geknapt, deze wil ik laten vervangen. Daarnaast wil ik bij een ander rolluik ook het lint laten vervangen als voorzorgsmaatregel. Totaal dus 2 linten vervangen.

Rolluiken vervangen en/of herstellen

Ik wil graag de linten van de rolluiken van 4 ramen laten vervangen op de eerste etage van een woonhuis. Een lint is al geknapt de andere zijn gerafeld. Wat kost het om de linten te laten vervangen? De rolluiken zijn 1.50 meter breed en 1,70 meter hoog.

Lint van rolluik repareren

Ik wil graag 3 linten van 3 rolluiken van 1 erker laten vervangen, incl materiaal

Linten van rolluiken vervangen

Ik wil linten vervangen van mijn rolluiken op eerste verdieping, in totaal vier stuks.

Lint van rolluik vervangen

Er is een rolluik lint gebroken die moet vervangen worden. Twee rolluik linten nakijken of die vervangen moeten worden

Linten van rolluiken laten vervangen

Het lint van mijn rolluik (zonwering) is geknapt. Daarnaast is een tweede lint (klassiek bruin raam-rolluik) aan het rafelen. Ik wil graag een prijsopgave voor reparatie van zowel het geknapte lint als voor vervanging van het gerafelde lint.

Linten vervangen van de rolluiken

Ik wil de linten van 9 rolluiken laten vervangen en controle van de rolluiken.