Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Linnenkast laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: linnenkast laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: linnenkast laten monteren

Kast demonteren en in een andere kamer monteren

Ik wil graag een linnenkast van 2 bij 2 meter laten demonteren en opnieuw monteren. Dit omdat hij verplaatst moet worden naar een andere kamer.

Kastplanken monteren

De planken van mijn Praxis kast zijn naar beneden gevallen. Het is een linnenkast met 2 schuifdeuren. De pinnetjes geven geen steun meer. Waarschijnlijk is het materiaal spaanplaat met fineer. Kan dit nog gerepareerd worden?

Linnenkast laten monteren

Graag wil ik de bij u gekochte linnenkast laten monteren.

Montage van een kledingkast

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van 1 linnenkast, 4 deurs. De kast heeft daaronder in totaal 8 laden. Breedte 181 cm, hoogte 199 cm, diepte 56 cm.

Verschillende montageklussen

Meest belangrijk: - drie deurs linnenkast monteren - bureau monteren Ook (later) te doen: - twee jaloezieën - twee rails - keukenkast demonteren en elders ophangen Het heeft spoed maar ik wil graag eerst een prijsopgave van u.

Klussen en rondom huis

Ik ben op zoek naar een allround klusbedrijf voor diverse werkzaamheden in en rondom mijn huis. Voor onze garage moet een nieuwe PVC dakgoot met hemelwaterafvoer worden geleverd en gemonteerd, er moeten 4 lampen worden opgehangen, er zijn bij 2 ramen 2 glaslatten verrot en deze moeten worden vervangen. Verder willen wij een linnenkast aanschaffen van ongeveer 200 x 140 x 70 cm en die hier laten monteren. We weten nog niet of dat een schuifdeurkast wordt of een kast met draaideuren. We laten ook graag 4 deurkrukken herstellen of vervangen; het gaat om 1 krukstel met sleutels en om 2 x een toiletdeur met V/B-slot. Er moet van het laminaat plintje bij de muur opnieuw worden bevestigd. We willen 3 wanden in de slaapkamer laten schilderen. Als laatste hebben wij in de woonkamer een kast waar de laden en een deur scheef in zitten. Die laten we er graag weer goed in zetten. We willen een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Klussen in de slaapkamer

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren nl.: - ondervloer laminaat leggen in een slaapkamer van 15.2 m2 en plakplinten plaatsen 14.3 meter. De ondergrond is betonnen vloer. - een ventilatorlamp ophangen, aan een lichtpunt. - een linnenkast monteren. Afmetingen: 181 x 62 x 210 cm. De materialen zijn in mijn bezit. Tussen 23 mei en 12 juni als het mogelijk is. Daarvoor staat er nog een waterbed en daarna komt er een ander bed. Graag in de middag of avond reageren.

Monteren slaapkamerkast leenbakker

Linnenkast Sprint 4-deurs Kleur: wit Afmetingen (hxbxd): 200x198x51 cm Aantal pakketten:  5 Montagevoorschrift: Dit product dien je zelf te monteren (handleiding bijgevoegd)

Kast van Leen Bakker laten monteren

Ik wil graag een kast laten monteren. Het gaat om een linnenkast. De kast is ongeveer 53 cm breed en 2 meter hoog.

Linnenkast verplaatsen binnen de slaapkamer

Ik heb in de slaapkamer een linnenkast staan van 2 meter hoog en 220 cm breed met 2 schuifdeuren. Omdat er binnenkort een groot bed geleverd gaat worden, wil ik deze kast graag binnen de slaapkamer naar een andere muur laten verplaatsen. Schuiven is geen optie, omdat er een mooie houten vloer in ligt die ik niet wil laten beschadigden. Mijn voorstel is om de kast te laten demonteren en opnieuw op de goede plek te laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.