Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lijmresten van vloer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lijmresten van vloer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lijmresten van vloer verwijderen

Lijmresten van vloer verwijderen

In een appartement lijmresten met nog stukken ondervloer er op geplakt verwijderen, zodat de vloer geschikt is voor een nieuwe laminaatvloer. Totaal 60 m2.

PVC vloer en schutting verwijderen

SPOEDKLUS Gelijmde pvc vloer verwijderen. Eerst checken of het door verwarmen in z'n geheel loslaat, waarna ik het kan hergebruiken. Daarna geheel verwijderen op de manier die u geschikt acht, met verwijdering van de lijmresten. Circa 30-35 m2. En schutting (losse planken op palen bevestigd met schroeven) verwijderen 9. M lang. Echter moet van de woningbouw volgende week verwijderd worden

Tapijt en lijmresten verwijderen

Mijn ouders gaan verhuizen naar een aanleunwoning. In de oude flat moet alle vloerbedekking verwijderd worden. Het betreft een woonkamer van ongeveer 40 m2, een slaapkamer van 12 m2, een slaapkamer van 8 m2 en de hal van ook ongeveer 10 m2. Deze kamers en hal hebben verlijmde vloerbedekking. Verder dient in de keuken en bijkeuken de vloer ad 12 m2, het toilet vloertje ad 1 m2 en het badkamervloertje ad 2 m2 verwijderd te worden. De keuken, badkamer en het toilet is een soort verlijmd zeil. Graag zou ik van u een offerte hebben en ik zou graag willen weten of uw bedrijf beschikbaar is ergens begin oktober.

Verf-, vloer- en trapbekleding aanbrengen

In de woonkamer van ongeveer 45 m2 groot wil ik graag de houten vloer opnieuw laten leggen. Deze vloer is te strak gelegd en er is waterschade geweest. Verder wil ik de lambrisering tegen de muur laten verwijderden, de lijmresten verwijderen en daarna de wanden laten schilderen. Eventueel wil ik graag de trap bekleden. Hiervoor ontvang ik graag advies over de mogelijke bekledingen.

Plavuizen verwijderen

Op de begane grond dient er 65 m2 aan plavuizen verwijderd te worden, inclusief de lijmresten, zodat ik na het verwijderen er natuursteen op kan aanbrengen. De vloer is ook voorzien van vloerverwarming. Het huis is goed bereikbaar en er kan een container voor de deur geplaatst worden. Water en elektriciteit is aanwezig. De woning is geheel leeg.

Klussen in portiekflat

Ivm de oplevering van mijn huurwoning zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. 1. Verwijderen van lijmresten op de vloer van gehele flat. 2. Schoonmaken van vetresten op stucwerk keuken. 3. Verwijderen vinyl +lijmresten in toilet. ( indien wij dit niet zelf kunnen verwijderen eventueel ook het verwijderen legplanken in kelder) Het werk dient voor 14 Maart gerealiseerd te zijn omdat dan de sleutels ingeleverd moeten worden. Eventueel kan er a.s. maandagmorgen 22 februari op de locatie gekeken worden.

Vloerbedekking verwijderen in de woning

In appartement moet binnen 2 weken in de woonkamer, gang en twee slaapkamers de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd worden. Evt lijmresten verwijderen voor een egale vloer. Zo spoedig mogelijk.

1. Verwijderen van plavuizentegels. De ...

1. Verwijderen van plavuizentegels. De plavuizen vloer ligt niet vlak 2. Verwijderen lijmresten 3. Eventueel egaliseren van vloer. 4. Plinten vervangen.